YILDIRIM BAŞARIYA DOYMUYOR

YILDIRIM BAŞARIYA DOYMUYOR

Aldığı başarılarla isminden sıkça söz ettiren Yıldırım Koleji ilköğretim okulu,  güreş takımı 9 farklı kiloda derece alarak,  başarılara imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

 Bu yıl kurulan güreş takımı Zonguldak&[#]8217;ta  düzenlenen  okullar arası  güreş  müsabakalarında  Zonguldak şampiyonu olan takım sevincini okul yönetimi  ile paylaştı.

Okul   Beden Eğitimi  Öğretmeni  Ahmet Öksüz, öğrencilerin başarısın bir takım başarısı olduğuna vurgu yaparak, &[#]8220; Güreş  takımımıza  katılan öğrencilerin  çalışma istekleri  ve  başarı  arzuları öğrencilerimizin madalyalar almasını sağladı. Öğrencilerimiz 2 altın, 6 gümüş, 7 bronz madalya kazanma başarısı göstermiş  bulunmaktadır.  Bu  madalyalarla birlikte önümüzdeki  şampiyonalarda daha  fazla  madalya  kazanacağımıza  inanıyorum. Öğrencilerimize ve bize destek  veren  idarecilerimize  teşekkür  ederim.&[#]8217; dedi.

Şampiyonada derece yapan Yıldırım Koleji öğrencilerin kiloları ve isimleri şu şekilde:

 35 kiloda, 1. Talha Dinar   2.Hamza Çatal, 38 kiloda Muhammed Yıldız  3. Osman Uzunmehmetoğlu. 42 kilo da 3. Fatih Alagöz  47 kiloda  3. Sezer Eren

53 kilo da 1.Celalettin Harzemşah Yurtkuran, Emrullah Tüylüoğlu 59 kilo 2.Ömer Faruk Özbek, 3.Görkem Tunca, 66 kiloda 2. Buğra Yeşilutsa    3. Tuan Bilgin,  73 kg 2.Yasin Korkmaz,  3.Habil Şam 85 kiloda 3.Emre Uğurlu

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER