PROTOKOL İMZALANDI

Devrek TSO ile Vakıf Bank arasında protokol imzalandı.

PROTOKOL İMZALANDI
Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Devrek Vakıf Bank arasında Kredi Protokolü anlaşması imzalandı.
Devrek Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen imza merasiminde Vakıf Bank Devrek Şubesi Müdürü Hakan Kahraman, Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Tansel Işık ile Satılmış Kabasakal ve TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban hazır bulundular.
Düzenlenen Kredi Protokolü imza töreninde konuşan Devrek Vakıf Bank Şubesi Müdürü Hakan Kahraman, &[#]8221;Bu protokol her şeyden önce Vakıf Bankla yöre halkının arasındaki ticari anlamdaki köprüyü sağlamlaştıracaktır. Vakıf Bank&[#]8217;ın Devrek ekonomisine katkısını perçinleyecek. Zaten bizim bir ilkemiz vardır; güler yüzlü ciddiyet, bunu zaten uyguluyoruz. Vatandaşlarımıza banka olarak kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz, bu protokolde bunları gerçekleştirmemize sebep olacaktır. Oda üyelerine verilecek krediler düşük faizli olacaktır. Bu da ekonomik anlamda yöreye canlılık kazandıracak ve üyelerimize can simidi olacağına inanıyorum. TSO üyelerine masrafsız Kobi Dost Kredisini sunmaktan gurur duyuyorum. Kredi alacak olan üyelerimizden küçük banka prosedürleri isteyeceğiz. Evraklarını tamamlayan üyelere çok hızlı bir şekilde kredilerini hemen vereceğiz. Faiz oranlarımız bir yirmi ile bir yirmi beş arasında değişecektir. Bu oranlar yukarıda çıkabilir, aşağı da çekilebilir. Krediyi alan kişi oranı sabitlemiş olacaktır. Yanlış anlaşılmasın söz gelimi 15 gün sonra kredi alacak olan kişinin oranı inmişte olabilir çıkmışta olabilir ama dediğim gibi oran kesinlikle sabit kalacaktır&[#]8221; dedi.
Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay ise, &[#]8221;Öncelikle Vakıflar Bankası ile yapılan anlaşmanın her iki taraf da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Üyelerimizin bu dar günlerinde Vakıflar Bankası ile yaptığımız anlaşmada bizce düşük olan bu kredileri alarak en iyi şekilde değerlendirip kendi sıkıntılarını giderecekleri gibi piyasayı da hareketlendireceklerine inanıyorum. Devrek TSO olarak üyelerimiz için elimizden tüm imkanları seferber etmeye çalışıyoruz, bu anlamda çalışmalarımızda kesintisiz devam edecektir&[#]8221; dedi
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER