ÇETİN ESER, NEREYE ADAY?

ÇETİN ESER, NEREYE ADAY?

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanlığına uzun bir aradan sonra yeninden seçilen İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürü Osman Sav, Gündem Gazetesini ziyaret etti.

Sav yeninden göreve gelmesi sebebiyle, KGD&[#]8217;nin çıtasını daha da yukarıya taşıma noktasındaki çalışmalarını gazeteleri ziyaret ederek sürdürüyor.

Ereğli ilçesine gelerek, İmtiyaz Sahibimiz Çetin Eser, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Yasin Ören ve Muhabirimiz Şaban Atalay ile görüşen Sav, gazeteniz yayın politikası ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Zonguldak&[#]8217;taki yerel basının durumunun ele alındığı görüşmede Sav, gazetenin baskı tesislerini de gezdi.

Sav, 10&[#]8217;a yakın personelin çalıştığı Gazete ve matbaa tesislerinde, Gündem´in 23 Şubat Perşembe tarihli sayısını inceleyerek, olumlu görüşlerini sundu.

 Ziyarette konuşan Gazetemiz İmtiyaz sahibi Çetin Eser, Gündem Gazetesinin 1989 yılında yayın hayatına başladığını hatırlatarak, &[#]8220; Biz toplum için, tüm güzel çalışmalarının gerçekleşmesi noktasındaki göreve adayız. Gündem bu gün 23 yıldır, günlük kesintisi yayın yapan bir gazete. Pazar günleri dışında her gün yayımlanan 6 sayfalık bir gazete. Bu gazeteye okuyucularımız büyük destek veriyor. Bizde zor ve meşaketli bir şekilde sürdürdüğümüz bu meslekte; toplumun sesi, kulağı olmaya çalışıyoruz. Herkesin önerilerini alarak, Gündem&[#]8217;in çıtasını en yukarıya çıkartmaya çalışıyoruz. Gazetemiz bölgenin her türlü olumlu çalışmasına katkıda bulunmaya, bundan önce olduğu gibi bundan sonra aday&[#]8221; dedi.

Gazetemizde bir süre kalan Sav,  Gündem gazetesini ilgi ile takip ettiğini ve başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2012, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER