ZEKİ TOSUN: EREĞLİ-DEVREK YOLU 2023 SEÇİMLERİNDE HAZIR

ZEKİ TOSUN: EREĞLİ-DEVREK YOLU 2023 SEÇİMLERİNDE HAZIR

Zonguldak’ta, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Ereğli-Devrek yolu 2023 seçimleri öncesinde tamamlanmış olacak” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Zonguldak ziyareti ve Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zeki Tosun, Bakan Karaismailoğlu’nun Zonguldak’ta yapımı devam eden ve yapılacak projeleri incelediğini söyledi. Tosun şunları kaydetti:
“Cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu Zonguldak’a geldi. Öncelikle Filyos’a kadar olan yol Kilimli tünelleri ile birlikte viyadüklerle ile ilgili inceleme bulundu. Daha sonra Kilimli ’den sonra devam eden inşaatlarla ilgili inceleme yaptı. Filyos’dan brifing aldı. Yerinde denetlemiş oldu. Bugünlerde sayın bakanlarımızın bu şekilde gelip projelerle ilgilenmeleri bizi de memnun ediyor. Oradan bilgiler alarak müteahhitlerle söylemleri yaparak oranın çok hızlı şekilde devam ettiğini söyledi. İnşallah 2024 yılında bitmesi noktasında hızlandırılması noktasında talimatlarını verdi. Tabi daha sonra bizim için önemli olan kısım var. Ereğli Devrek yolu. Uzun zamandan beri oradaki vatandaşlarımızın sıkıntıları vardı.
Bir ara güzergah değişti. Tabi ki orada altyapı ile çok uğraştık. Uzun zaman aldı. Onunla ilgili sayın bakanımız brifing aldı. Müteahhit firmalarla görüştü onunda sözünü aldık. 2023 seçimleri öncesinde Ereğli-Devrek yolu da tamamlanmış olacak. Ulaştırma Bakanımızın diğer yollar olsun Ankara yolu olsun müteahhitlerle görüştü eksik olan kısımları bitirilmesi konusunda talimatlarını verdi. Takipçisi olacağını söyledi. Bunlar bölgemiz için güzel şeyler. En önemlisi Ereğli Devrek yolunun seçimlerden önce bitmesi.”
Tosun: Cumhurbaşkanımız talimat verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Türkiye genelinde Ak Partinin 11 milyon 500 üye sayısını arttırılması konusunda kendilerine talimat verdiğini de ifade eden Başkan Tosun, şunları söyledi:
“İl Başkanları toplantımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımıyla yaptık. Toplantımıza 81 il başkanları katıldı. Her ay katıldığımız bir toplantı. İl Genel Meclis Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarının Başkanları katıldı. Genişletilmiş il başkanları toplantımızı yaptık. Sizde belki televizyonlardan takip ettiniz. Güncel konular ve ekonomik konular noktasında Cumhurbaşkanımızın bazı söylemleri oldu. Ekonomik olarak sıkıntılarımız var evet bu sıkıntıları çözecek olan yine Ak Parti. Bunları çözümü noktasında hükûmet elinden geleni yapıyor. Toplantı da en önemli nokta üyelikler noktasındaydı. 11 milyon 500 üyemiz var. Türkiye genelinde toplamda. Hedefimiz bu üye sayısını iki katına çıkarmak. Birazdan arkadaşlarımızla da toplantıda en önemli konumuz bu olacak. Cumhurbaşkanımızın bizlere ve teşkilatlara bununla ilgili talimatları

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER