ZONGULDAK YATIRIMLARININ MÜJDESİNİ VERDİ

ZONGULDAK YATIRIMLARININ MÜJDESİNİ VERDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yürütme Kurulu Toplantısı Zeki Tosun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı da Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Zonguldak ziyaretleri değerlendirildi. Güncel konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Toplantı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden Zeki Tosun iki adet paylaşım yaparak Bakan Mahmut Özer’in açıklamış olduğu Zonguldak yatırımlarının da müjdesini verdi.  Bilim Sanat Merkezlerinin açılış onayı geldiğini ayrıca 2020 yılında tamamlanan ama kullanılmayan Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi’nin de açıldığını belirten Tosun şu ifadelere yer verdi.

“İlimiz Alaplı, Çaycuma ve Devrek İlçelerimizde, genel zihinsel, görsel sanatlar veya müzik alanlarında özel yetenekli olduğu tespit edilen öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi ve yeteneklerini en üst düzeyde kullanmalarının sağlanması amacıyla öğrencilerimize eğitim verilmesi için "Bilim ve Sanat Merkezleri" açılış onayları gelmiştir.

İlimiz bünyesinde, 2020 Yılında yapımı tamamlanan ve kullanılmayan 16(On altı) derslikli Okul binasında, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılından itibaren, bir yıl süreyle İngilizce ağırlıklı Yabancı Dil eğitimi verilecek hazırlık sınıflı olmak üzere, her yıl 3(Üç) şubeden oluşan 90(Doksan) öğrenci kabul edecek "Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi" açılmıştır. Şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER