'Zonguldak'ta çalışmalarımız hız kesmeyecek'

AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, ZGC'yi ziyaret etti.

'Zonguldak'ta çalışmalarımız hız kesmeyecek'

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, il başkanı Zeki Tosun ve yönetim kurulu  üyeleri ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette ZGC başkanı Derya Akbıyık, Onur kurulu başkanı Şaban Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

 Özbakır,  ‘’Referandum sürecinde yoğun çalıştık’’

Zonguldak AK Parti milletvekili Hüseyin Özbakır yaptığı konuşmada;

ZGC genel merkezini uzun bir aradan sonra tekrar ziyaret ediyoruz. Referandum çalışmalarında yoğun çalıştık. Son bir aydır il merkezi, ilçeler, beldeler ve kırsal  kesim olmak üzere çalışmaları sürdürdük. Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Cumhurbaşkanımızın mitingi tarihi bir güne sahne oldu. Zonguldak halkı Cumhurbaşkanımıza sevgi seli oldu. Referandumdan sonra da Zonguldak’ta yoğun çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ifadelerini kullandı.

 Özbakır, gündemde konuşulan Eyalet sistemi ile ilgili; Kesinlikle böyle bir şey yok, bu söylemleri kabul etmiyoruz. Dedi.

Akbıyık, Yeni anayasa çalışmalarına halkımızın ilgisi yüksekti’’ 

ZGC Başkanı Akbıyık yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Vekilim, İl başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, bugün ZGC genel merkezinde ki ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir. Referandum çalışmalarında yoğun gündemlerle çalışmalar yaptınız. Son iki aydır parti teşkilatları çalışıyor. Bir ay süresince de vekillerimiz sahada  ve Zonguldak halkı ile bir araya geliyor. Yeni anayasa oylaması olacak referandumun inşallah sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz .dedi.

Tosun, ’’Ak Parti teşkilatları olarak iki aydır sahada çalışıyoruz’’

İl başkanı Zeki Tosun ‘da yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Referandumda Zonguldak AK Parti il teşkilatı olarak ,son iki aydır çalışmalarımızı devamlı ve sürekli olarak, sürüyor. Referanduma son 24 saat kala Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezini ziyaret ediyoruz. Zonguldak basını çalışmalarımızı duyurmada ,halkı aydınlatmada önemli görev yerine getiriyor. Bu anlamda gazeteciler cemiyeti de yaptığı çalışmalarla,  ilin dikkat çeken önemli kurumlarından birisi. referandum çalışmaları sonucu Pazar günü yeni anayasa için referandum oylamasına Zonguldak halkı büyük ilgi gösterecektir. Katılımın yüksek olacağını düşünüyoruz. Ak Parti teşkilatı olarak vekillerimizle  il ,ilçe ,belde teşkilatımızla yoğun çalıştık. Zonguldak referandumda, yeni anayasayı ‘’EVET’’ ile taçlandıracaktır. dedi

Ziyaret karşılıklı yapılan sohbet ile son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER