7 kişi gözaltına alındı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı Mahallesi Bağlık yolu üzerindeki ormanlık alanda uyuşturucu alışverişi yapanları kıskıvrak yakaladı. Yakalanan 7 kişinin evlerinde yapılanan aramalarda 3 fişek bonzai ve 20 gram bonzai ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 4 kişi serbest bırakılırken, 3 kişi ise adliyeye çıkarılacak.

7 kişi gözaltına alındı

Ekipler bir ihbar üzerine Tepebaşı Mahallesi Bağlık yolu üzerindeki ormanlık alanda uyuşturucu alışverişi yapanları kıskıvrak yakaladı. Biri taksi içinde 1’i satıcı 7 kişiyi gözaltına alan ekipler, zanlıların üzerinde yaptığı ve evlerinde aramada yaptıkları aramada yaklaşık 3 fişek bonzai ve 20 gram bonzai ile uyuşturucu satıcısının evinde uyuşturucu tartmada kullanılan hassas terazi ile “bong” adı verilen uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi.

Uyuşturucu sattığı tespit edilen S.B. ile kullanıcılar H.S., D.E., S.K., E.O.Ş., Ö.Z. ve D.S., Zonguldak  Atatürk Devlet Hastanesi ek binasındaki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından D.E., E.O.Ş., Ö.Z. ve D.S. serbest bırakıldı. Başka suçlardan aranan H.S., S.K. ile uyuşturucu satıcısı S.B. adliyeye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER