GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

gundemeregli.com- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle kamu kurum ve kuruluşlarından kutlama mesajları yayımlandı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan basının her ortamda toplumun sesi ve kulağı olduğunu belirterek şu görüşlere yer verdi:


Açık bir dille ifade etmek isterim ki, düşünce işçiliğinin simgelerinden biri olarak kabul ettiğimiz basın emekçilerinin, bugünden daha başarılı, daha etkin, daha hür olmalarını sağlayacak koşullara sahip oldukları bir ortam yaratılmasını en çok arzu eden insanlardan biriyim. Bu vesileyle de tüm basın çalışanları için temennim, bu değerlere sahip olunacağı günlere ulaşılmasıdır.

Olmazsa olmaz güç

Kdz Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır basının olmazsa olmaz gücü olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

Tabi ki basın mensuplarının çeşitli sorunları da vardır. Gazetecilerin gelecek dönemlerde daha iyi çalışma koşulları içerisinde ve haklarını tam anlamıyla almış bir durumda mesleklerini icra etmeleri ise en büyük temennimizdir.

 

 

GÜNÜN ÖNEMİ AYRI

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ise,

 

 

Önemli rol oynuyor

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ise,

Tarafsızlık önemli

Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ise,

Basının, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu, bunun gerekli olarak da kamuoyunun genel görünüm ve taleplerinin doğru olarak yansıtılması için medyanın her bakımdan etkin olması gerektiğini, ilkeli, doğru ve

Tarafsız bir şekilde çalışıp, toplumun haber alma hakkını sağlayan basın çalışanlarının, kamuoyunun saklı bir şekilde bilgilendirilmesinde önemli bir
sorumluluk ve görevi üstlendiğini gazetecilerin, günümüzün en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında geldiğini, Zor şartlar altında Kamu görevini yerine getiren basın çalışanlarının toplumsal değerlere saygılı,
kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayış ve özveriyle
görevlerini yerine getireceklerine inandığım, önce görevleri başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle
anıyor, gazetecilik mesleğini icra eden tüm arkadaşlarımızın ´10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü´ kutluyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, ise

KDZ/EREĞLİ BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI DERNEĞİ

KARADENİZ EREĞLİLİLER DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2013, 13:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
şaban ertekin
şaban ertekin - 11 yıl Önce

biz çok üşüyoruz her gün okullar yaok cuma günü okulların olmasının ne manası var

SIRADAKİ HABER