Milyonların beklediği an! Nefesler tutuldu!

Milyonların beklediği an! Nefesler tutuldu!

Milyonların beklediği an! Nefesler tutuldu!

Milli Piyango her yıl yılbaşı için özel bir çekiliş düzenliyor ve şansını denemek isteyenlere yılın en büyük ikramiyesini sunuyor. Bu sene de pek çok kişi 70 milyon TL hayali ile yeni yıla zengin biri olarak girme ihtimali için tam, yarım veya çeyrek bilet aldılar. Çıkmaz demeyip şansını deneyenler bu akşam ve yarın Milli Piyango sorgulama aracı ile bilet sorgulama yapıp biletlerine bir ikramiye isabet edip etmediğini kontrol edecekler.

Yılbaşı özel çekilişi saat 15.00’da başladı ama tabii asıl merak edilen 70 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi. Peki büyük ikramiye saat kaçta çekilecek ve Milli Piyango bilet sorgulama aracı ne zaman kullanılabilecek.

1 MİLYON TL KAZANDIRAN İLK BİLET NUMARASI BELLİ OLDU

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 1 milyon TL kazandıran ilk bilet numarası belli oldu: 8977111


MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA
Bu yılbaşı akşamı büyük ikramiye ve amorti çekilişinin ardından Milli Piyango sonuçlarının kurumun internet sitesine saat 21.00’a kadar eklenmesi bekleniyor. Tabii çekilişte çıkan numaralar 15.00’dan itibaren pey der pey belli olacak. Ancak bilet sorgulama işleminin 21.00’dan sonra yapılabileceği bekleniyor.

Milli Piyango sıralı tam listesini çekiliş yapıldıkça haberimizden takip edebilirsiniz. Milli Piyango bilet sorgulama işlemi için de aşağıdaki bağlantı ile MPİ’nin resmi bilet sorgulama aracına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango sonuçları sıralı tam liste de belli olduğunda haberimize eklenecektir. (Mynet)

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2019, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER