“ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce güven tazeleyen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar'a kutlama ziyaretinde bulundu.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce güven tazeleyen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar'a kutlama ziyaretinde bulundu.Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar konuklarını makamında karşıladı.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar ziyarette yaptığı konuşmada, "'Biz bütün siyasi partilerin sivil toplum örgütlerini gelip ziyaret etmelerini, bu biz olur, başka oda olur, temsil edilen esnafın durumu nedir diye bilgi almanın en kolay yolu bu olduğunu düşünüyorum. Bu ziyaretlerin daha sık sık olması gerektiğini düşünüyorum ki bizler oda olarak aşağıdaki esnafımızın derdini sizlere aktarabilelim ve sizlerde bu sıkıntıları yukarılara genel merkezinize iletmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek'de, "Bugün Şoförler ve Otomobilciler esnaf odamızı ziyaret ediyoruz. Yeni kongre yapıldı ve kendisi Güven tazeledi Başkanım hayırlı olsun diyoruz. Hayırlı olsun demek için kendisine bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Şoförler bizim çok önem verdiğimiz olmazsa olmazımız olan esnaf grubumuzdur. Sadece kendi ticaretleri değil aynı zamanda toplumun vazgeçilmezi olan ulaşım hizmetini gerçekleştiriyorlar. İnsanların ulaşımlarına ciddi oranda katkı sağlıyorlar, onların sorunlarını dinlemek ve çözüm noktalarında kendine yardımcı olabilmemiz vatandaşımız da direkt hizmet olarak döneceği için şoför esnafımızın gerçekten çok önemsiyoruz. Bugün hem kendisşni hem de yeni yönetim kurulunu tebrik etmek hem de şoför esnafımızın taleplerini dinleyerek çözüm noktalarında neler yapabilirizi birlikte konuşmak adına Sayın başkanımızı ziyaret ediyoruz yeni yönetim kurullarına ve kendşsine başarılar diliyoruz Her daim kendileri için ne yapabileceksek bir siyasi parti temsilcileri olarak onların yanında olduğumuzu belirtmek için bugünkü ziyaretini gerçekleştiriyoruz"dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER