Karabük'te tapu dağıtımı

Karabük'te tapu dağıtımı

Karabük'te tapu dağıtımı

KARABÜK - Karabük Belediyesi Namık Kemal Mahallesinde bulunan 18 gecekondu sahibinin tahsis belgelerini ücretsiz tapuya dönüştürdü.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabükte ki her türlü problemi hızlı bir şekilde çözmeye devam ettiklerini söyledi.

Namık Kemal, Atatürk, Kartaltepe ve Yeni mahallelerinin tapu problemlerinin en fazla olduğu mahalleler olduğunu ifade eden Vergili şöyle konuştu:

Şu anda Namık Kemal Mahallemizde ki tapuların hemen hemen büyük bir kısmı halledildi. Tapu problemleri bu mahallelerde yaklaşık 30 sene boyunca kangren olmuş bir sorundu. Bildiğim kadarı ile Karabükün tamamında 20ye yakın tapu problemi kaldı. Bu 20ye yakın tapu probleminin de büyük kısmı Yeni Mahalle tarafında, bu tapu problemlerini de 4-5 ay içerinde çözerek, Karabükte ki tapu probleminin tamamını çözmüş olacağız.

Ayrıca mahallelerde yaşamı etkileyecek hiç bir problem olmadığını aktaran Vergili, Ne yol, ne su problemimiz kalmadı. Namık Kemal Mahallesinde tespit ettiğimiz bir yere de önümüzde ki sene asansör kule sistemi yapacağız. Asansör kule sistemini yaptığımız da Namık Kemal Mahallesinden Kartaltepe Mahallesine çıkarak, hastaneye ulaşım daha kolay bir şekilde sağlanmış olacaktır. dedi.

Konuşmanın ardından 18 gecekondu sahibine tapuları Başkan Vergili tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER