BEÜ PDR Topluluğundan anlamlı proje

BEÜ PDR Topluluğundan anlamlı proje

BEÜ PDR Topluluğundan anlamlı proje

Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Topluluğu, Kdz. Ereğlide kitap okuma alışkanlığına dikkat çekmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.
“Okusun da Büyüsün” isimli projeyle bir araya gelen öğrenciler; gruplara ayrılarak sahilde, amfi tiyatroda, otobüs duraklarında, çocuk parklarında kitap okudular. Öğrenciler, çocuklara okuma alışkanlığı kazanmaları ve kitapları sevmeleri için çeşitli kitaplar hediye ettiler.
Topluluk Akademik Danışmanı Öğretim Üyesi Dr. Okan Bilgin, öğrencilerinin böyle bir projede bir araya gelmesinin, böyle anlamlı işlere imza atmasının gurur verici olduğunu söyledi. Bilgin, Ereğli halkının kitap okuma alışkanlığı kazanma noktasında dikkatlerini çekebilmenin, çocuklara kitaplar hediye ederek onları sevindirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Dr. Bilgin, BEÜ PDR Topluluğunun ilerleyen dönemlerde de daha farklı projelerde bir araya geleceğini ifade ederek, projeye katılım sağlayan öğrencilerine ve duyarlı Ereğli halkına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER