Çebi Grup ve Türk Kamu Sen'den dev işbirliği

Çebi Grup ve Türk Kamu Sen'den dev işbirliği

Çebi Grup ve Türk Kamu Sen'den dev işbirliği

Türk Kamu Sen Ereğli ve Alaplı ilçe Başkanlığından yapılan açıklamada Konfederasyon çatısı olan Türkiye Kamu Sen ve Çebi Grup işbirliğine vurgu yapıldı. Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebiyi makamında ziyaret eden Ereğli Türk Eğitim Sen Başkanı Gürol Keserci ve Alaplı Türk Eğitim Sen ilce Başkanı Soner Arslanoğlu adına Türk Kamu Senden yayımlanan teşekkur mesajında, DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;
Bugün Kdz. Ereğli Türk Eğitim Sen ve Alaplı Türk Eğitim Sen olarak Çebi Group ile çok önemli bir indirim anlaşmasına imza atmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum.

Bu anlaşmaya göre; Çebi Group a ait Kdz. Ereğli 10.km mevkiinde bulunan BP akaryakıt istasyonunda tüm Türkiye Kamu Sen üyeleri akaryakıtı istasyonca ilan edilen fiyattan indirimli olarak alacaklardır.BENZİNDE %4, MAZOTTA ise %7 İNDİRİM hepimize hayırlı olsun.İndirim 03/05/2018 günü başlayacak olup indirimlerden yararlanabilmeniz için sendika kimlik kartlarınızı göstermeniz yeterlidir.(Kimlik kartı olmayan üyelerimiz kartın temini için işyeri temsilcileri ile irtibata geçsinler).

Ayrıca Çebi Group a ait Gökçebey ve Düzce deki GO akaryakıt istasyonlarında da sizleri olukça memnun edecek süprizleri istasyonlara uğrayınca göreceksiniz.

Yine Çebi Group a ait Rent a Car hizmetlerinde de indirimler mevcuttur.Şöyle ki;
2018 Model Lİnea Şehir İçi Kiralama 150 TL yerine 100 TL
Şehir Dışı Kiralama 170 TL yerine 120 TL
2018 Model Egea Şehir İçi Kİralama 170 TL yerine 100 TL
Şehir Dışı Kiralama 180 TL yerine 130 TL

Üstelik kasko muafiyetsizdir.

Değerli dostlar; bu anlaşmalar için başta Çebi Group Yönetim Kurulu Başkanı Syn. Yasin Hamzaçebi olmak üzere Alaplı Türk Eğitim Sen Başkanım Soner Arslanoğluna, Ereğli Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Gürol Keserci, yönetim kurulu üyelerime ve bize bu gücü veren siz değerli üyelerimize teşekkür ederim.
Bu anlaşmadaki indirim oranları 31/12/2021 tarihine kadar geçerlidir.
DOĞRUYU SÖYLEMEYE ve DOĞRUYU YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 07:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 6 yıl Önce

yasın bey sızı halk sevıyor ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

SIRADAKİ HABER