CHP, ENGELLİLERİN YANINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından "Engelli vatandaşlarımızla birlikteyiz" etkinliği başlatıldı. Her ay engellilerin doğum günlerinde Fiziksel Engelliler Derneğinde onlarla beraber olunacağı bildirildi.

CHP, ENGELLİLERİN YANINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Engelli vatandaşlarımızla birlikteyiz etkinliği başlatıldı. Her ay engellilerin doğum günlerinde Fiziksel Engelliler Derneğinde onlarla beraber olunacağı bildirildi.

Etkinlik kapsamında,Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve beraberindeki ilçe yöneticileri,Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret ettiler.

Ziyarette İlçe başkanı Sertan Ocakcı ve ilçe yöneticileri, Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğini başkanı İsmail Şentürk, dernek mensubu üyeler ve kursiyerler ile sohbet ettiler. İlçe başkanı Ocakcı, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Örgütü olarak her ayın ilk Salı günü engelli vatandaşları ziyaret edeceklerini ve o ay içerisinde doğum günü olan engelli vatandaşlar için küçük hediyeler takdim edeceklerini belirtti.

Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ziyaretinde ilk olarak ocak, şubat ve martayı içerisinde doğum günü bulunan engellilere ve dernek kursiyerlerine hediyeleri olan Atatürk motifli atkı ve şallarını takdim edildi. Doğum günü pastası mumları hep beraber üfletildi.  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı ve yöneticilerle birlikte gelen müzisyenlerle, şarkılar söylenip doğum günlerini kutladılar.

Ziyaretten ve etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk, kaynaşmak, birlikte olmak çok keyifli oldu. Tüm üyelerim ve kursiyerlerim adına Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe örgütüne ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim dedi.

İlçe Başkanı Sertan Ocakcıya Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaretinde Rahmi Yaman, Ekrem Akman, Mürşide Ateş, Şenay İşeri, Huri Keskin, Sevdekar Aras, Kadın kolları Başkanı Zerrin Erdoğan, Birsen Toker, Canan Tüzün, Emine Kılıç, Şaziye Babaoğlu, Yeşim Özyılmaz, Mustafa Erdoğan, Nevzat Göl, Arzu Yazıcı eşlik etti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER