‘’CUMHUR İTTİFAKININ ADAYINI GETİRDİM’’

‘’CUMHUR İTTİFAKININ ADAYINI GETİRDİM’’

‘’CUMHUR İTTİFAKININ ADAYINI GETİRDİM’’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İl ve İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ve partililer ile birlikte 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında sahaya indi.

Yaklaşık 50 kişilik bir ekiple saha inen MHP’liler, ilk ziyaretlerini halk pazarı esnaf ve vatandaşlarına yaptılar. Pazaryeri esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan MHP Heyeti, zaman zaman ‘’kurtarın bizi bunlardan’’ şeklinde ifadelerle karşılaştılar. Bunun sebebi olarak da; ‘’Ereğli’de geçmişe dönmek istemiyoruz. CHP’yi denedik yıllarca olmadı, Ak Parti’yi denedik olmadı. Şimdi sizin gibi gençlerin gelme vaktidir’’ dediler.

Pazaryeri gezisi esnasında vatandaşlardan gelen bazıları, ’’Siz hangi partidensiniz?’’ diye sordular. ‘’MHP’’ cevabını alınca gelen tepkiler şöyle oldu: ‘’Devlet Babanın partisinden misiniz yani? Hoş geldiniz ‘’  yorumları yaptılar.

Bir başka enstantene ise pazaryerinde MHP’nin kurucu ilçe başkanı Ziya Andiç ile karşılaşmaları oldu. Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ve İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Kurucu İlçe Başkanları Ziya Andiç’in ellerini öperek hayır dualarını aldılar.

Pazaryerinin ardından çarşı içi esnafını da ziyaret eden heyet, esnaftan da ilgi gördü. Şeker, bir pidecinin yanına girdiğinde ustalar ile fotoğraf verdikten sonra fırıncı küreği ile fırından pide çıkardı.

Konuya ilişkin fikirlerini aldığımız Başkan Adayı Talat Şeker; ‘’31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ‘Bismillah’ diyerek yola çıktık. Sefer bizden zafer Cenabı Allah’tan diyerek çıktığımız bu yolda, teşkilatlarımız ile beraber ilk ziyaretimizi Halk Pazarı esnafı ve vatandaşlarımıza yaptık.  Vatandaşların teveccühünü görmek onurlandırmıştır.’’ Dedi.

Kdz.Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise; ‘’31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde adayımız Talat Şeker ve partililerimizle birlikte bugün pazaryeri esnafına ziyaret programı düzenledik. Partimiz ve adayımız bu seçimlerde çalışmalarımızı yapacak ve sonucu Allah’a bırakacağız. ‘’

Pazaryeri gezisinin ardından Gazeteciler Derneğini ziyaret eden MHP Heyeti, karşılıklı sohbetin ardından Başkan Adayı Şeker; ‘’Ereğli’nin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümlerini de ekibimizle birlikte yaptığımız çalışmalarla belirliyoruz. Ereğli’de yeni bir vizyon yaratmak için ileriki günlerde projelerimizi kamuoyu ve basına açıklayacağız”, şeklinde konuştu.

Şeker’in ardından söz alan MHP İlçe başkanı Rahman Demirtürk, Cumhur İttifakı’nın adayını size getirdim. Talat Şeker için teşkilat olarak, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacaklarının altını çizdi..     


Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER