CUMHURİYET ORTA OKULU 'ULUSAL KALİTE ETİKETİ' ALMAYA HAK KAZANDI

CUMHURİYET ORTA OKULU 'ULUSAL KALİTE ETİKETİ' ALMAYA HAK KAZANDI

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu’nun, Avrupa ülkeleri arasında sürdürülen E-Twinning Projesi kapsamında, “Bırak Konuşsunlar (Let Them Speak)” Projesi ile “Ulusal Kalite Etiketi” alma hakkı elde ettiği öğrenildi.

 Okul Müdürü Üçler Sarıkaya, Cumhuriyet Ortaokulu’nda İngilizce Öğretmeni Yasamin Kurubacak’ın “Sınıf Öğretmenliği”ni yürüttüğü 5–L sınıfı öğrencileri ile birlikte yürüttüğü “E- Twinning Projesi’”nin amacının Avrupa’da ve ülkemizde okul ortaklıklarının oluşturulması, web 2 araçlarının yaygın olarak kullanılması ve yabancı dil becerilerinin özellikle konuşma becerisinin artırılması olduğunu belirtti.

Ülkede ve bölgemizde yaşanan Coronavirüs Pandemisi sürecine rağmen, sürdürülen yoğun çalışma sonucu projenin geçtiğimiz Haziran sonunda tamamlandığını anlatan Sarıkaya, şunları kaydetti:

“Let Them Speak Projesi, Eylül ayında Cumhuriyet Ortaokuluna ‘Ulusal Kalite Etiketi’ kazandırmıştır. Projenin yabancı ortakları da kendi ülkelerinden kalite etiketi almışlardır. Bu da, Cumhuriyet Ortaokuluna ‘Avrupa Kalite Etiketi’ almanın da yolunu açmıştır. E- Twinning projeleri, öğrenciler ve öğretmenlere çok büyük katkılar sağlamaktadır. Projenin hayata geçirilmesi ve elde edilen başarıda katkılarından dolayı İngilizce Öğretmenimiz Yasemin Kurubacak ile öğrencilerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2020, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER