Elazığ'a ilk yardım TIR'ı çıktı

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile başlattığı kampanyada ilk TIR yola çıktı. Kampanya Pazar günü de devam edecek.

Elazığ'a ilk yardım TIR'ı çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile başlattığı kampanyada ilk TIR yola çıktı. Kampanya Pazar günü de devam edecek. İkinci TIR emniyet müdürlüğünün karşısında kampanyaya destek vermek isteyenleri bekleyecek.  

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Cumartesi sabah saatlerinde başlayan kampanya akşam saatlerine kadar devam etti. Yardım malzemeleri ile doldurulan TIR gece yola çıktı. TIR’ın yola çıkmasından önce açıklamada bulunan S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Seçkin Turhan “Bugün çok duygulu anlar yaşadık. Üzerinde ki montu çıkarıp TIR’ın içine bırakan genç arkadaşlarımız oldu. En sevdiği oyuncağını gönderen çocuklarımız oldu. Mektup gönderen çocuklarımız oldu. Kampanyaya büyük ilgi gösterildi. Ereğli ve bölge halkımıza duyarlıklılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yoğun ilgiden dolayı bir TIR daha çıkaracağız. TIR aynı yerde olacak. Kampanyamız devam ediyor. Pazar akşamı bir TIR daha çıkaracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER