GÜNAY MECLİS ÜYELERİNİ BORÇLANDIRDI!

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, CHP ve AK Partili meclis üyelerini borçlandırdı.

GÜNAY MECLİS ÜYELERİNİ BORÇLANDIRDI!

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay kendisini ziyarete gelen CHP ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerine özellikle Türk Kahvesi ikram ederek hepsini de kendisine 40 yıl borçlandırdı!
Bugün yapılan Belediye Meclisi toplantısının ardından CHP ve AK Partili Meclis Üyeleri Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay’ı makamında ziyaret ettiler.
Günay, “Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır” atasözünden yola çıkarak tüm meclis üyelerine Türk Kahvesi ikramında bulundu ancak, “40 yıllık borcunuz bana değil, Kdz. Ereğli halkınadır. Kdz. Ereğli halkına bu borcunuzu hizmet ederek ödeyeceksiniz” dedi.
Kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunan meclis üyelerine teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, Meclis Üyelerine hedeflerini ve Ereğli için neler düşündüklerini anlattı.
Ereğli için parti ayrımı gözetmeksizin herkes ile el ele çalışacaklarına dikkat çeken Günay, “Hepinizden de fikir ve proje bazında öneri istiyoruz, destek istiyoruz. Ereğli bizim. Bu kentte her siyasi görüşe sahip insan yaşıyor. Bu nedenle mesele Ereğli olduğunda siyasi düşüncelerimizi bir tarafa atacağız” dedi.
Meclis Üyeleri ile Başkan Günay Ereğli’nin gündemdeki sorunları ve neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER