Hamdi x Hamdi=?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, belkide meclise gidememesinin önündeki en büyük engel olan MHP Zonguldak Milletvekili Hamdi Ayan ile seçim çalışmaları sırasında karşılaşınca adeta nutku tutuldu.

Hamdi x Hamdi=?

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, Abdullah Bekar ve Fehmi Nuhoğlu partililerle birlikte dün akşam iftar sonrası sahilde seçim gezisi yaptıkları sırada gözlemeciler mevkiinde AK Parti heyeti ile karşılaştılar. Karşısında bir anda MHP Milletvekili Hamdi Ayanı gören AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Hamdi Uçar uzun süre hem sessiz hemde haraketsiz kaldı. Uçar belkide meclise gidememesinin önünde en büyük engel olarak gördüğü Ayanı karşısında görünce uzun süre konuşamadı ve devreye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal girmek zorunda kaldı.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğana oy vereceklerini, kendilerininde milletvekilliğinde oy istediklerini söyledi. MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürkte Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğana oy vereceklerini ancak milletvekilliğinde MHPye oy istediklerini ifade etti. MHPlilerin bu sözleri karşısında adeta nutku tutulan Uçarın yardımına Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yetişti. 

Uysal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı yüksek oyla seçip, cumhur ittifakında ki milletvekillerinide meclise güçlü şekilde göndermeleri gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 11:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Oylar reise miletvekili oyları mhp.

beycumalı
beycumalı - 6 yıl Önce

Ayan adam biri madam

SIRADAKİ HABER