KÜRŞAT YAĞIZ BOŞ DURMUYOR

KÜRŞAT YAĞIZ BOŞ DURMUYOR

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi yeni hizmet binası törenle açılacak.

Kızılay Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Demirciler Çarşısı’nda bulunan yeni hizmet binasının açılışının 2 Eylül Cuma günü gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yağız, yapmış olduğu duyuruda, “Yeni hizmet binamızı 2 Eylül Cuma günü, saat 14.00’te törenle açacağız. Demirciler Çarşısı’nda bulunan yeni hizmet binamızın açılışında sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir” ifadelerine yer verdi.

Yağız,  “Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bölge halkımıza 7’den 70’e herkese en iyi şekilde hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bu anlamda yeni dernek binamızı ilçe merkezinde kiralayarak tüm tefrişatını tamamladık ve daha modern bir ortam hazırladık. Bir iyilik hareketi olan Türk Kızılayı ailesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada toplumun her kesimini kucaklayarak, elimizdeki tüm imkanları kullanacağız. Yeni hizmet binamızın açılışına tüm halkımızı davet ediyor. binamızın tefrişatında destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

KIZILAY TEMALI RESİM SERGİSİ

Düzenlenen etkinlik kapsamında açılış töreninin ardından saat 14.30’da Özel Yeni Yaşam Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kızılay Temalı Resim Sergisi açılışı ve plaket töreni gerçekleştirilecek.

"LÜTFEN ÇİÇEK YOLLAMAYINIZ!"

Kızılay Karadeniz Ereğli Şubesi yeni hizmet binası açılış davetiyesinde törene çiçek yollanmaması rica edilirken yeni eğitim öğretim yılında kullanılmak üzere Karadeniz Ereğli Türk Kızılay Şubesine bağış yapılabileceği belirtildi. Bağışlar için; Ziraat Bankası Karadeniz Ereğli Şubesi TR07 0001 0000 5100 0018 6873 62 iban numaralı hesap bilgisi verildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER