Mahalleyi kentenkeleler bastı

Kdz.Ereğli Bağlık mahallesi Hacı Abdurrahman Gül sokağı kertenkelelerin basması sebebiyle mahalle halkı büyük panik yaşıyor.

Mahalleyi kentenkeleler bastı

Kdz.Ereğli Bağlık mahallesi Hacı Abdurrahman Gül sokağı kertenkeleler basması sebebiyle mahalle halkında paniğe yol açtı.

Mahalle ve caddeye bağlı C-D-E Blok sakinleri bir kaç aydır kertenkeleler ile mücadele ettiklerini belirterek, kertenkelelerin 5. kata kadar çıktıklarını, mutfak ve banyolara kadar kertenkelenin girmesinin kendileri açısından büyük bir sorun teşkil ettiğini ifade ettiler.

Mahalle sakinleri, “Kertenkeleler yüzünden çocuklarımız ve kendimiz için hayati tehlike söz konusu. Konu ile ilgili belediyeden çözüm istedik ama  herhangi bir çözüm bulamadık. Bloklarının etrafında bulunan işe yaramaz bitki ve maki topluluğunun temizlenmesini istedikleri halde temizlenmemesinden dolayı kertenkeleler çoğalalıyor. Bunun neticesinde evlerine giremez hale geldik. Mahalle sakinleri olarak belediyeden sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedik, yanıt bekliyoruz” dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER