MHP GÜNÜ ODA ZİYARETLERİNE AYIRDI..

MHP GÜNÜ ODA ZİYARETLERİNE AYIRDI..

MHP GÜNÜ ODA ZİYARETLERİNE AYIRDI..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, berberlerinde Gülüç Belediye Başkan Adayları A.Tarık Semiz, Kandilli Belediye Başkan Adayları Tuncay Aydın ve partililer ile 31 Ocak Perşembe günü, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında kurum ziyaretlerine başladı.

Güne 11:30’da Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’i ziyaret ettiler. Civelek çıkılan bu hizmet yarışında MHP heyetine başarılar diledi. Oda bünyesindeki şoförlerin sorunları ve çözümleri üzerine karşılık görüş alışverişinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektiler.

Saat 14: 00’da ise Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’ı makamında ziyaret eden MHP Heyeti, tarım üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Özellikle çilek ve fındık üzerine yoğunlaşan görüşmenin ardından taraflar hatıra fotoğrafı çektirdiler. Oda Başkanı Adil Pulat, hizmet yarışında başarılar diledi ve Ziraat Odası ziyareti de bu şekilde sonlandı.

Saat 15:00’da ise Esnaf Kefalet Odası Başkanı Hikmet Tezel’i ziyaret eden MHP Heyeti burada da esnafın sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Oda Başkanı Tezel de çıkılan hizmet yarışında MHP’ye başarılar diledikten sonra hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

MHP Heyetinden alınan bilgiye göre; kurum ve esnaf ziyaretleri devam edecek.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER