Öğrenciler Murat Boz'u Davet Etti

Öğrenciler Murat Boz'u Davet Etti

Öğrenciler Murat Boz'u Davet Etti

Zonguldakın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Mesleki Eğitim Okulunda eğitim gören öğrenciler şarkısını seslendirdikleri şarkıcı Murat Boza seslenerek memleketine davet etti.
Kdz. Ereğli ilçesinde çoğunluğu otizmli ve zihinsel engelli çocuklardan oluşan öğrenciler kendisi de Kdz. Ereğlili olan şarkıcı Murat Bozu 3 Mayıs 2018de Kdz. Ereğli ilçesinde düzenlenecek engelliler haftası etkinliğinde buluşmaya davet etti.
Otizmli öğrenci Emirhan Odabaş, piyano çalıp çok sevdiğini söylediği şarkıcı Murat Bozu Ereğliye çağırdı. Kafalarına Murat Bozun resminin bulunduğu maske takıp yöresel Kaptaş oyun havası eşliğinde oynayan öğrenciler şarkıcı Murat Boza Seni istiyoruz diye seslendi.
Engelli öğrenciler, Murat Bozun Adını bilen yazsın isimli en popüler şarkılarından birini söyledi. Müzik öğretmeni Selim Vatanın gitarı, otizmli öğrenci Emirhan Odabaşın piyanosu ile eşlik ettiği şarkıyı okulun özel eğitim öğretmenlerinden Öncü Saçılık da işaret dili ile söyledi. Şarkının sonunda öğrenciler işaret dili ile Murat Boza Seni çok seviyoruz, seni buraya bekliyoruz dedi.
Otizmli öğrenciler ayrıca gazetecilerin kamerasına konuşup Murat Boz seni çok seviyoruz. Şarkılarını hep dinliyoruz. Seni okulumuza davet ediyoruz. Lütfen gel dedi.
7 Mart 1980 yılında Kdz. Ereğli ilçesinde doğan, ilk ve ortaokulu burada tamamlayan Murat Bozun engelli öğrencilerin davetine nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER