Şanal iyice köşeye sıkıştı

Şanal iyice köşeye sıkıştı

Şanal iyice köşeye sıkıştı

Zonguldak’ta Su İşlerinden Sorumlu  Başkan Yardımcısı Şenol Şanal su konusunda iyice köşeye sıkıştı.

Kaçak su konusunda Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin, 6 ayrı noktada Kaçak Su tespiti yapıldığını söyledi ve ekledi: “, Su İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’ın delikanlı gibi davranarak Kaçak Su dosyasını Cumhuriyet Savcılığı‘na vermesi gerekiyor” dedi. 

AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri, TOKİ Üzülmez Konutları inşaatındaki “Kaçak Su”yu Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e sordu.

Belediyede itilaf var!

Bu gün yapılan Zonguldak Belediye Meclis toplantısında AK Parti Gurubu adına Meclis Üyesi Abdullah Karagüzel, TOKİ inşaatında Kaçak Su kullanılıp kullanılmadığını sordu.

Belediye içinde Kaçak Su ile ilgili itilaf olduğunu belirten Karagüzel, “Kaçak su konusunda sizin ve arkadaşlarınız arasında bir itilaf olduğu bağlamında yaklaşımlar olduğu, bu anlamda bilgi kirliliğini bu konuda bir açıklama getirir misiniz?” dedi.

Kaçak Su kullanıldı mı?

Karagüzel’e yanıt veren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Değerli arkadaşlar benim insanı ve felsefe olarak insani ve idari anlayışıma göre kimse bir itilafım olmaz, olamaz, bundan sonra da olmayacaktır. Benim kişiliğimde buna müsait değil” derken, Karagüzel araya girerek, “Öğrenmek istediğimiz aranızda itilaf olup olmadığı değil Başkanım, bu tip olaylar siyasetin doğasında olabiliyor. Bizim üzerinde durduğumuz şey şu; TOKİ’de kaçak su kullanılıyor mu? Kullanılmıyor mu?”

Gereken yazışmalar yapıldı!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Gerekenler, yazışmalar yapılmıştır. Gereken evrakları daire içerisinde hangi kurumu ilgilendiriyorsa o çalışmalar yapılıyor.

Sayın Başkanım; Sayın Başkanım bu konuda sizden yazılı olarak bilgi istiyoruz” dedi.

TOKİ Üzülmez Konutları İhalesini alan Çakırlar İnşaat firmasının, şantiye sahasında “Kaçak Su” kullandığı haberinin ardından tüm kirli ilişkiler ve tezgahçılar dökülmeye başladı.

6 NOKTADA KAÇAK SU VAR

Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin, 6 ayrı noktada Kaçak Su tespiti yapıldığını söyledi.

Çakırlar İnşaat firmasının sahibi Mehmet Çakır’ın da kandırıldığını anlatan Girgin, avantayı kimlerin alabileceğini söylerken, Su İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’ın delikanlı gibi davranarak Kaçak Su dosyasını Cumhuriyet Savcılığı‘na vermesi gerektiğini söyledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Caner
Caner - 7 yıl Önce

Milleti uyutuyorlar yazık yazık

Kapuzlu
Kapuzlu - 7 yıl Önce

Başkan ne bekliyrs biz sana bu adamların işledği şucu örtbas etdin diyemi oy verdim.bu adam bankayı bile dolandırmış başkanım

SIRADAKİ HABER