TEKDER KDZ. EREĞLİ’DE KONUKEVİ AÇIYOR…

TEKDER KDZ. EREĞLİ’DE KONUKEVİ AÇIYOR…

TEKDER KDZ. EREĞLİ’DE KONUKEVİ AÇIYOR…

TEKDER Genel Merkezi tarafından demir çelik ve çileğin başkenti Kdz Ereğli’de konukevi hizmeti verilecek.
2019 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında açıklamalar yapan Tekniker ve Yüksek Teknikerler Derneği (TEKDER) Genel Başkanı Murat Çatalçam, Kdz Ereğli’de bulunan TWINS APART OTEL’in TEKDER Konukevi olarak hizmet vereceğini müjdeledi.
TWINS APART otel zinciri, ticarethanesi ve yurtları olan aynı zamanda TEKDER üyesi Zafer Yalman ile üyelerine yönelik indirimli hizmet anlaşması yaptıklarını hatırlatan Çatalçam, hizmet zincirine konukevini de eklediklerini açıkladı.
Bu kapsamda; demir çelik ve çileğin başkenti, Karadeniz’in en hızlı gelişen şehirlerinden Kdz Ereğli’de çok yakında hizmete girecek olan TWINS APART OTEL ile 14 Kasım’da protokol imzaladıklarını söyledi.
Çatalçam, “Üyemiz ve TWINS APART OTEL sahibi Zafer Yalman ile imzaladığımız protokol ile  TWINSAPART OTEL artık TEKDER KONUKEVİ olarak bölge halkına, üyelerimiz ve yakınları ile meslek yüksekokullarımıza akademisyenlerimize, yeni kayda gelen öğrenci ve ailelerine kısacası tüm TEKDER ailesine hizmet vereceğini müjdelemek isterim. Üyemiz Zafer Yalman’a, kurumsal -sosyal sorumluluk projesine tüm üyelerimiz ve 5 milyondan fazla mahzunumuz camiamız adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Bin yıldır bir ve beraber yaşadığımız bu topraklarda barış ve huzur içerisinde hizmet vermeye devam edeceklerin altını çizen Çatalçam, “Önümüzdeki dönemlerde üyelerimize üstün hizmet anlayışıyla güzel haberler vermeye devam edeceğiz. Diğer taraftan ülkemizin birliği ve dirliği için daima devletimizin yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2019, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER