Terim imzaladı ve Posbiyik'a gönderdi

Terim imzaladı ve Posbiyik'a gönderdi

Terim imzaladı ve Posbiyik'a gönderdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a imzalı forma gönderdi.  Posbıyık, Terim ve festivale katılan Türkiye Veteranlar Şöhretler Karması’na teşekkür etti.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı açıklamayla, kendisine yardımcılarıyla birlikte imzaladığı formayı gönderen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e teşekkür etti.

Posbıyık, “Daha önce Sevgi, Barış, Dostluk ödülünü alan Galatasaray Teknik Direktörü değerli dostum Fatih Terim’e yardımcılarıyla birlikte imzalayarak gönderdiği forma için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VETERANLARI KUTLADI

Ereğli Belediye Başkanı, aynı zamanda festivalde gerçekleştirilen futbol müsabakası için Kdz Ereğli Veteran Derneği Başkanı Murat Üçpınar’a ise “Festivalimize renk kattıkları için Türkiye Veteranlar Şöhretler Futbol Karması ile Kdz. Ereğli Masterler Karmasında yer alarak sahaya çıkan tüm futbolculara  şükranlarımı sunuyorum. Organizasyonda emeği geçen Kdz. Ereğli Veteran Derneği Başkanı Murat Üçpınar ve diğer arkadaşları da kutluyorum”  ifadeleriyle teşekkür etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER