Türkiye Gençlik Vakfı protokol turlarında

Karadeniz Ereğli’de 1 ay önce kurulan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), ilçe temsilciliği, ilçedeki protokol ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı protokol turlarında

Karadeniz Ereğli’de 1 ay önce kurulan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), ilçe temsilciliği, ilçedeki protokol ziyaretlerini gerçekleştirdi. İlçe Temsilcisi Abdulsamet Duran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’i ziyaret ederek TÜGVA’nın yol haritası ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

TÜGVA’nın milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmek olduğunun altını çizen Başkan Duran, gençliği doğru yönlendirmek ve topluma kazandırmak için düşündükleri projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti. İlçe temsilciğinin kısa bir süre sonra açılacağını  ifade eden başkan Duran, protokol ziyaretlerinin olumlu geçtiğini ve kurumların kendilere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek verecekleri desteğe şimdiden teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER