Yalan habercilikte rekor kırıp tarih yazdı!

Pusula Gazetesi yalan habercilikte Zonguldak basın tarihine adını yazdırdı!

Yalan habercilikte rekor kırıp tarih yazdı!

Pusula Gazetesi, Çebi Grup Şirketleri ve grup Ceosu Yasin Hamzaçebi hakkında gün içerisinde üst üste yayınladığı yalan haberlerle adını Zonguldak basın tarihine yazdırdı!
Çebi Grup ve Ceosu Yasin Hamzaçebi’den beklediği avantayı alamayan Pusula Gazetesi’nin sahibi Ali Rıza Tığ, gün içerisinde üst üste yalan haberler yapmaktan utanmadı.
Bugün (12 Şubat Çarşamba) üst üste yayınladığı yalan haberleri iftira ve santajlarını sürdüren ‘Yalancının’ son yalanı ise Yasin Hamzaçebi’nin firarda olduğu haberi oldu!
Pusula Gazetesinin sahibi Ali Rıza Tığ’ın son yalan haberi üzerine Hamzaçebi’yi arayan dostları yalan haberlere adeta ateş püskürdüler.
Yasin Hamzaçebi ise, “Ben adalete ve hukuka güveniyorum. Sabrediyorum. İstediğini yapsın, ona istediği avantayı vermeyeceğim. O’na tek şartla para veririm, o şartı da kendisi iyi biliyor. Firarda değilim ve firar etmemi gerektirecek hiçbir gerekçe de yok. O tahriklerini sürdüredursun. Ancak merak ettiğim bir konu var; Yalan haber yapmak, iftira atmak, şantaj yapmak bu kadar kolay mı? Basın örgütlerinin artık sessizliğini bozarak iki kelime etmelerini bekliyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 20:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
PERSONEL
PERSONEL - 4 yıl Önce

BENIM HAKKIMI ÖDE ALİ RIZA TIĞ.

ruh hastasını bırakın o gıtsın cınaraltına
ruh hastasını bırakın o gıtsın cınaraltına - 4 yıl Önce

ramıs

ethem kışlalı
ethem kışlalı - 4 yıl Önce

ALİ RIZA ABININ BORCUNU ÖDE BANA .YADA SÖLE ÖDESIN.YADA CEBIMI AÇSIN

çınartaltı
çınartaltı - 4 yıl Önce

artık bu şehir bu miskinde kurtulmalı inanın artık kına geldibe yeter be adam bırak şu yalan' şantaj haberlerini

Ali Sağlam
Ali Sağlam - 4 yıl Önce

Her kim doğru söylüyor yanlış söylüyor gerçekleri yazın artık gazetecilik iftira cılız olmadın halk opjektif haber alsin

hay hay
hay hay - 4 yıl Önce

ali riza tığ senınde ne mal oldugun bellı sen neyı kımlerı elestırıyosun kemal sönmezmezcilik yapma o zmn hak adaket böle ıslemiyodu şimdi korkanlar para verır aliş sana

SIRADAKİ HABER