ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI!..

ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI!..

ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI!..

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kdz. Ereğli’De de törenlerle kutlanacak. Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tüm halkı törenlere katılmaya davet etti. 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılı tüm yurtta olduğu gibi Kdz. Ereğli’De de törenlerle kutlanacak.

Ereğli’deki törenler, 30 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da Atatürk Anıtı önünde çelenklerin sunulması, Saygı duruşu İstiklal Marşının söylenmesi ve bayrakların göndere çekilmesi ile başlayacak.

2. tören; saat 10.45’te Atatürk Anıtı arkasındaki İnönü Parkında Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun tebrikleri kabul etmesi ile gerçekleşecek.

Son tören; saat 11.00’de Devrim Bulvarında yapılacak. Burada Kaymakam, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ile Belediye Başkanından oluşan protokol üyeleri, öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacak. Belediye halk oyunları gösterilerinin ardından Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığından bir personel günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak.


Tören geçişinde ise Gaziler ve Şehit Yakınları, Spor Kulüpleri, Belediye Ekipleri, TTK ile Dernek ve mesleki kuruluşlar, Askeri Birlikler yer alacaklar.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsı Milletindir” sözcüğünü kapakta kullandığı davetiye ile tüm halkı törenlere katılmaya davet etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2019, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER