Çakır´dan Polis Teşkilatına ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı´nın 170. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret etti.

Çakır´dan Polis Teşkilatına ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kuruluüyeleri, Türk Polis Teşkilatı´nın 170. Kuruluş yıldönümü etkinliklerikapsamında, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret etti.

Ziyarette Özgen’e hitaben konuşan Ak Parti Kdz. Ereğli İlçeBaşkanı Çakır, Emniyet Teşkilatının ülkede çok önemli bir yere sahip olduğunubelirtti.

 Polis teşkilatınınEreğli’de de başarılı bir çalışma ortaya koyduğunun da altını çizen Çakırşunları söyledi:

 “Polisimiz halkın,güvenliği ve huzur içinde yaşam sürdürmesi için mücadele diyor. Ereğli huzurlubir ilçe. Sizin sağladığınız güvenle hizmetler devam ediyor. Zaman ve sınırtanımadan her türlü hizmete koşan Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümükutluyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Özgen’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilegetirerek; “Bu sene kuruluş yıldönümümüzü her yıl olduğu gibi yine mutlu birşekilde kutluyoruz. Çünkü yapmış olduğumuz görev çok kutsal. Ekip olarakbaşarılı çalışmalarla bu günlere geldik. Bu güzel ve anlamlı günde bizleriyalnız bırakmadığınız, sevgimizi paylaşarak burada bizlerle birlikteolduğunuzdan dolayı, şahsınızda bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ereğli’nin asayiş olayları yönünden Türkiye’de yaşanabilecekender ilçelerden biri olduğunu anlatan Özgen daha sonra  Çakır ile ilçede tamamlanma aşamasındaolan  Mobese sistemi üzerine degörüş-alışverişinde bulundu.

Çakır ziyaretin ardından Emniyet hizmet binasında bulunanbirimleri de tek tek gezerek, polisleri kutladı.

 

                                                                                          

     

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER