Bakan Gereğini Yaptı

Bakan Gereğini Yaptı

Bakan Gereğini Yaptı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Kurban Bayramı’na kadar Gazipaşa Caddesi’nde ki çalışmalar tamamlanacak” sözünü verdi. Gazetecilerin bakan Eroğlu’na katı atık istasyonu konusunda dosya verdiniz sonuç alabilecek misiniz” sorusuna, “Tabiî ki sonucu aldım bile. Sağ olsun bakanımız hemen talimat verdi” ifadelerini kullandı.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Gazipaşa Caddesi üzerinde gerçekleştirilen kaldırım yapım çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı ve ayrıca esnaflarla konuşta, onların sorunların dinledi ve sohbet etti.

Esnaflar ve vatandaşlar başkan Akdemir’e teşekkür ettiler.

SAĞ OLSUN BAKANIM TALİMAT VERDİ VE HEMEN HALETTİ

Gazetecilerin Bakan Eroğlu’na katı atık istasyonu konusunda dosya verdiniz sonuç alabilecek misiniz” sorusuna, “Tabiî ki sonucu aldım bile. Sağ olsun bakanımız hemen talimat verdi. Kaç yıldır uğraşıyoruz, aslıda hiç sıkıntı olmayana yere sıkıntı yaratıldı usulün. Orada bir sıkıntı olması lazım. Ağaç yok başka bir şey yok. Bunu anlatmakta zorluk çektik hep. Ama sağ olsun bakanım hemen talimatı verdi. Önümüzdeki 3-4 ay içinde ihale yapılarak aktarma istasyonu yapılacak, Dere ıslahını da hayata geçirdik mi çok daha güzle hale gelecek” dedi.

BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK

Çalışmaların Kurban bayramına kadar tamamlanacağını belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Çalışmamıza devam ediyoruz.  Rutin çalışmamız bunlar, Halk için söz verdiğimiz. Çalışmalarımızı zamanında önce tamamlıyoruz. Gazipaşa Caddesi Kurban bayramına kadar tamamlanacak ve bitecek” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER