´´Madenlerimizi meclise taşıyacağım´´

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, TTK Üzülmez Müessesi idari kadrosu ve işçilerini ziyaret etti.

´´Madenlerimizi meclise taşıyacağım´´


Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, TTK Üzülmez Müessesi idari kadrosu ve işçilerini ziyaret etti. Ziyaretinde büyük bir ilgi gören Yavuzyılmaz, Sadece Zonguldak değil, tüm Türkiye´nin gurur kaynağı olan sizleri, taleplerinizi, yaşam standartlarınızı, iş güvenliğini Meclis´e taşıyacağım. Seçildiğim takdirde sizler milletvekili olmuş olacaksınız dedi.


Eşit iş eşit ücret

Cumhuriyet Halk Partisi Genç Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Üzülmez müessesinde işçilerle bir araya geldi. TTK´ya sonuna kadar sahip çıkacağız, TTK´mıza ilk adımda beş bin işçi alacaklarını ve herkesin Devlet güvencesiyle, iş güvenliği içinde çalışmasını boynunun borcu olarak bildiğini ifade etti. Genç aday Yavuzyılmaz yaptığı konuşmada CHP´nin tertemiz bir milletvekili aday listesi var. Her adayımız temiz tertemiz bir siyaset anlayışıyla Zonguldak´a hizmet etmek istiyor. Biz, Zonguldaklılar olarak madenci torunu, çocuğuyuz. Her evde madenden hala ekmek yiyen veya yemiştir. TTK´da, madenler de bize emanettir. Bizler emanete sahip çıkma ahlakıyla yetiştirildik dedi.

Gittiği her yerde gönülleri fethetmesiyle tanınan Deniz Yavuzyılmaz, TTK Üzülmez Müessesi´nden de tam destek alarak ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER