AK Parti Gençlik Kollarında Duran Dönemi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığında kongre heyecanı yaşandı. Kdz. Ereğli Keleşler Park Otel’de düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kuruluna tek aday ve tek liste ile giden Abdulsamet Duran Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

AK Parti Gençlik Kollarında Duran Dönemi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığında kongre heyecanı yaşandı. Kdz. Ereğli Keleşler Park Otel’de düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kuruluna tek aday ve tek liste ile giden Abdulsamet Duran Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

KATILIM VE İLGİ BÜYÜKTÜ

Gerçekleştirilen kongreye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti önceki dönem Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, parti yöneticileri ile çok sayıda AK Partili kadın katıldı.

2023’E GİDEN YOLLAR İNŞAA EDİLECEK

Kongrede konuşan Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal gençliği her zaman ayrı tuttuğunu ve önem verdiğini belirterek, “Ereğli Belediye Başkanlığını kazanmamızın en büyük sebeplerinden gençlerin ortaya koyduğu çalışmalardır. Siz bu başarı ile yetinen ve yetinecek kadrolar değilsiniz, bu bir bayrak yarışı sizlere güveniyorum ve inanıyorum. Bizler birbirimizle kavga etmeden hizmetlere sahip çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Genel seçimler; sizlerle beraber yüreğimizin akıyla çok çalışılarak, başarıya ulaşacağımıza eminim. Bu sevdanın sönmemesini istiyorum. 2023’e giden yolları inşa edeceğiz. Bu büyük davaya inanan herkesi tebrik ediyorum. Yapılan seçim hayırlara vesile olsun.” İfadelerini kullandı.

13 YILDA BÜYÜK İŞLER YAPILDI

22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’da, kongremiz hayırlı olmasını dileyerek, “AK partini kuruluşundan beri, büyük emekleri olan kardeşlerimiz var. Bugünden yarına emek veren herkese teşekkürler. Bizim kadroların ta kendisidir. Kolay işler yapılmadı son 13 yılda büyük işler yapıldı.” dedi.

ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİYOR, YÜZDE 50 YETMEZ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ise, “Önceki dönem görev alan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Seçimlerde yüzde 50’yi kabul etmiyoruz. Çok çalışmamız lazım. Bugün 1 Şubat yangınların ifadesidir. 18 yıl önce 28 Şubat sürecini yaşadık. 18 yıl önce çok zorluklarla geçtik. Bu davaya gereken önemi vermezsek, eksiye döneriz. Ondan dolayı çok çalışmamız lazım. Kutlu bir davadır bu dava. Çalışamazsak, her şey geriye döner. Bunu ondan dolayı belirtiyorum. Geleceğin teminatı gençlerdir. Sizin için ne gerekiyorsa yapacağız, her zaman yanındayız. Siz ne kadar bilgili olursanız, donanımlı olursanız her şey daha güzel olur.”

Yapılan konuşmaların ardından kongreye geçildi. Duran geçerli oyların tamamını alarak başkan seçildi

DURAN’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

İlyas Kocatürk, Umut Kalkan, Hakan Şentürk, Yavuz Selim Ergün, İrfan Öztürk, Sümeyra Çelik Danışmaz, Onur Çelik, Abdulrahim Özbek, Bertan Altunbaş, Cem Uludağ., Nurettin Tanrıkulu, Onur Aktay, Muhammet Doğdu, Emre Aygün, Ahmet Sıvacı, Sibel Zeyrek, Halil Gönülateş, Kadir Gülay, Barış Özcan, Hasret Şengül, Şevket Cerrah, Güleser Yalçın, Hüseyin Alagöz, Büşra Derin, Tuncay Aksoy, Emre Çakır, Sevtap Özsoy, Murat Arslan ve Aysun Korkmaz.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 07:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER