Şahin güven tazeledi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı, mevcut yönetimin sunduğu tek liste ile yapıldı.

Şahin güven tazeledi


Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Türkiye Muharip GazilerDerneği Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı, mevcutyönetimin sunduğu tek liste ile yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleşenkongreye 161 üyeden 60’nın katıldığı belirtildi. Kongre, mevcut başkan TemelŞahin’in sunduğu liste ile ‘tek liste’ halinde yapıldı. 
Kongrenin açılış konuşmasını Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı TemelŞahin yaptı. 
Şahin, şube olarak 6 yıldır faaliyet içinde olduğunu belirterek, “Şehitliğekeskin bıçak kadar yakın kahraman gazi arkadaşlarım. Kongremizin camiamızahayırlı olmasını temenni ederim. Türkiye’de 68 şubeden biri olan KaradenizEreğli şubemiz, Ocak 2009 tarihinde açılmış olup6 yıllık bir geçmişi vardır. Şuan itibariyle 161 üyemize hizmet vermekteyiz. Önceliğimiz gazilerimizin onurunukorumaktır” diye konuştu.

Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nın söylenmesininardından Divan heyeti belirlendi. Sunulan teklifin kabul edilmesiyle, DivanBaşkanlığı’na, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul-Pendik İlçesi ŞubeBaşkanı Sefa Altunparlar, Divan heyetine ise Pendik şube yöneticileri ErolDemir ve Cantaş seçildi. Yönetim faaliyet ve denetim raporları Başkan AdayıTemel Şahin tarafından okundu. İbraz edilen gelir-direr raporu ise yapılanoylama sonrası kabul gördü.

Kongreye tek liste ile katılan mevcut başkan Temel Şahin’eyeniden görev verilerek güven tazeledi.
Başkan Adayı Temel Şahin’in Yönetim Kurulu Asil listesi ise şu isimlerdenoluştu:
Mehmet Kaytan, Ramazan Özdemir, Refik Keskin, Refik Özaydın.

Kongreye, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç,Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şubesi Başkanı MehmetAli Demirdüyen ve gazi yakıları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER