“Bu başıboşluk Ereğli’ye pahalıya patlar”

İş Adamı Mevlüt Özdemir, İlçe’ye bugün bomba gibi düşen Ereğli belediyesinde görevden alma olayı ile ilgili sosyal paylaşım sitesi üzerinden yorum yaparak, “Ya Sayın Başkan Uysal’ı rahat bıraksınlar, çalışmasını yapsın, yâda ne yapılacaksa bir an evvel Ereğli önünü görsün “dedi.

“Bu başıboşluk Ereğli’ye pahalıya patlar”
gundemeregli.com-İş Adamı Mevlüt Özdemir, İlçe’ye bugün bomba gibi düşen Ereğli belediyesinde görevden alma olayı ile ilgili sosyal paylaşım sitesi üzerinden yorum yaparak, “Ya Sayın Başkan Uysal’ı rahat bıraksınlar, çalışmasını yapsın, yâda ne yapılacaksa bir an evvel Ereğli önünü görsün “dedi.

Özdemir’in sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı yorum şu şekilde;“Kdz Ereğli Belediyesinde neler oluyor. Bu nasıl bir otorite boşluğu, Burası Kandilli veya Ormanlı degil, Bu başıboşluk Ereğli’ye pahalıya patlar, ya Sayın Başkan Uysal’ı rahat bıraksınlar, çalışmasını yapsın, yâda ne yapılacaksa bir an evvel Eregli önünü görsün, yarın kimseye hesap da sorulamayacak, zira yönetenler netleşmiş degil, iyi hoş Ereğli kimsenin kimseye hesap sorduğu da yok, yapanın yanına hep kar kalmıştır, olan Ereğlimize, Ereğli halkına ve Eregli ekonomisine olmuştur”

 
Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER