Çakır’dan Hüseyin Uysal’a teşekkür ziyareti

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ereğli’de elde edilen başarıda önemli katkılarda bulunan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çakır’dan Hüseyin Uysal’a teşekkür ziyareti
gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 10 AğustosPazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ereğli’de elde edilen başarıdaönemli katkılarda bulunan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkürziyaretinde bulundu.

Çakır, beraberinde Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)Başkanı Ali Kemal Karaca, SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş ve SKMyöneticileri ile birlikte Uysal’ın başkanlık makamında nezaket ziyaretindebulunarak, burada yaklaşık bir saat görüşme gerçekleştirdi.

Çakır, Ereğli’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 54.4oy oranı ile ülke ortalamasının üzerinde oy alınmasında Kdz. Ereğliteşkilatının her kademesi ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal’ınçok büyük katkısının bulunduğuna dikkat çekerek, “SKM tarafından yapılan tümprogramlara uyarak büyük uyum göstermiş ve mahalle mahalle, cadde cadde gezerekBaşbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçemizde yüksekoy almasına katkıda bulunmuştur. Bu sebeple kendisine teşekkür ediyoruz.  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın RecepTayyip Erdoğan artık yeni Cumhurbaşkanımız olmuştur.  Bu başarının sağlanmasında Uysal ve Belediyemeclis üyelerimiz, gece- gündüz çalışarak, bu başarıya katkı sunmuşlardır.  Başta Belediye Başkanımız Uysal olmak üzeretüm belediye meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürediyoruz.” dedi.

Uysal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizgörevimizi yaptık.  Başbakanımız RecepTayyip Erdoğan için üzerimize düşeni gerçekleştirdiğimizi sanıyorum. İncedavranışınızdan ötürü ben teşekkür ediyorum. Ereğli’de alınan bu oy, hepimizin,hep birlikte çalışması ile gerçekleşti. Birlikte başardık.  Emeği geçenlere, bir oyun fazla alınması hususundakatkı sunan, bu yolda bizimle yürüyenlere teşekkür ediyoruz. Biz sadece işimiziyaptık. Partimiz için çalıştık” diye konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER