İlk seçim istifası Zonguldak için geldi

TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu Dr. Hasan Özgür Özen, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti.

İlk seçim istifası Zonguldak için geldi
İHA-TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu Dr. Hasan Özgür Özen, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti. 
Dr. Hasan Özgür Özen, Milletvekili Aday Adaylığı için TBMM’de ki görevlerinden istifa etti. TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu ve TBMM Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ülke Uzmanlığı görevlerini de yürüten Dr. Hasan Özgür Özen’nin TBMM için geliştirdiği birçok proje uygulamaya konulmuş ve ödüle layık görülmüştü.
Dr. Özen, Kur’an-ı Kerim’de yer alan tüm kelime ve kavramların içinde geçtiği ayetlerin bir arada okunabildiği ilk ve tek Kuran’ı Kerim Meali olan “Kurani Mucize Kelimeler” kitabını 5 yıllık süre zarfında hazırlamıştı.
Stratejik Yönetim alanında Doktorası olan Özen 1977 Trabzon doğumlu ve Isparta nüfusuna kayıtlı. İlköğretimini Ankara’da tamamladı, ortaöğretimine ABD Washington DC. Bell Multicultural High School’da devam etti.
Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde iki yıl eğitim gördü, Başkent Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.
Özen, Karaelmas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında Yüksek Lisansını ve Doktora eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu da olan Özen’in, akademik dergilerde yayınlanan birçok makale ve bilimsel yayını bulunuyor. Özen, Siyasette Stratejik Yönetim alanında yayın çalışmaları ile doçentliğe hazırlanmakla birlikte Hukuk eğitimine de devam ediyor.
Çalışma hayatına 1999 yılında Zonguldak Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında Uzman olarak başlamış, Genel Müdür Basın Danışmanlığı görevinde bulundu. 2011 yılında TBMM göreve başlayan Özen, TBMM Strateji Büro Sorumlusu olarak görevini sürdürüyor.
Özen aynı zamanda TBMM’nin Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Uzmanı olarak da görev yaptı. TBMM’de gerçekleştirilen çeşitli proje komisyonlarında üye ve koordinatör olarak görev alan Dr. Özen’in İ-TBMM Mobil, “Akıllı Telefon Uygulama Projesi” TBMM tarafından ödüle layık görüldü.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER