MHP´DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP´DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
gundemeregli.com-
MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Gürkan Gülay, Zonguldak Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı.
Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Gürkan Gülay, Zonguldak’ın hizmete ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Bütün vatandaşlara eşit mesafede hizmet edeceğini söyleyen Gürkan Gülay düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayarak şöyle dedi:
“Öncelikle atanmamız ve seçilmemizden bu yana bizlere destek olan başta genel merkezimize partililerimize, il yönetim kurulumuza, her daim bizimle olan ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımıza, ilçe ve belde yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zamana karda bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu destekler bu çıktığımız kutlu yolda devam edeceğine inanıyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, hizmet yoksunu olan bu güzel şehrin belediyesini almaya talip oluyoruz. Hiçbir vatandaşımızı hangi partili diye ayırmadan herkese aynı mesafede hizmet etmeye talip oluyoruz. Bizler şehrin ve vatandaşlarımızın hizmetine talibiz.”
“KENDİNİ DEĞİL, KENTİNİ DÜŞÜNEN BAŞKAN”
Zonguldak halkından yetki isteyen Gürkan Gülay, Bartın, Karabük ve Kastamonu Belediyeleri’ni referans göstererek şunları kaydetti.
“Sloganımız kendini değil kentini düşünen başkandır. Arkasında birlik ve beraberliği en üst seviyede olan bir Milliyetçi Hareket Partisi ve artık hizmet isteyen Zonguldaklı vatandaşlarımızla bu belediye başkanlığını almak için çıkıyoruz. Şunu herkesin bilmesini isterim ki MHP bu kutlu davanın, belediye başkanlığı yarışının en iddialı partisidir. Biz de Allah’a şükür burayı alacak hem güç hem de kudret bulunmaktadır. İlçe başkanlığı süresince her zaman söylediğim bir kelime vardı. ‘Bize bir şans verin’ diye. İnşallah, bu dönem MHP’ye bir şans verecekler ve hak ettikleri hizmetin en iyisini alarak, halkımıza nasıl hizmet edildiğini göstermek istiyoruz. Vatandaşlarımızın sorunları ve sıkıntılarını iyi biliyoruz. Çözüm yollarını iyi biliyoruz ve bunları çözümleyecek projelerimiz var. Hemşerilerimizin desteği ile Zonguldak’ı tekrar ayağa kaldırmak istiyoruz. İnanıyorum ki bize verecekleri destekle Zonguldak 30 Mart 2014 tarihinden itibaren bir milat yaşayacaktır. Bartın’da, Karabük’te ve Kastamonu’da yapmış olduklarımız bizlerin referansıdır. İnşallah Zonguldak Belediyesi’ni de MHP alarak gerekli hizmeti yapacaktır. Bu gün heyecanlıyım, çünkü doğduğum, büyüdüğüm ve yaşayacağım şehre hizmet etmek için talibim. Biz halkı, belediyeye değil, belediyeyi halka taşıyan bir hizmet edeceğiz. Aday adaylığı sürecinden sonra adaylığımız da kabul olursa inanıyorum ki Zonguldak’a ve Zonguldaklılara iyi hizmetler getireceğime şahsım adına söz veriyorum. Belediye başkanlığı aday adaylığımı buradan açıklıyorum.”
Partililerin de hazır bulunduğu toplantıda sonraki konuşmayı İl Başkanı Hamdi Ayan yaptı. Ayan, “MHP Genel Merkezimizin 15 Ağustos 2013 tarihinde yayınlamış olduğu teşkilat içini kapsayan genelge doğrultusunda merkez ilçe başkanımız görevinden istifa ederek Zonguldak Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yapmıştır. Yine aynı genelgemizin bir sonraki maddesinde yer alan ifadeye göre 9 Eylül 2013 akşamına kadar başvuru forumunu doldurarak İl başkanlığımıza teslim etmesi gerekir. İlçe başkanımız bu töreni bu gün uygun görmüştür. Ben kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Bu zamana kadar MHP’ye vermiş olduğu desteklerden dolayı başta kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatımızdan üç arkadaşımız daha belediye meclis üyeliği için başvuruda bulunmuştur. Tabii ki bu bir süreçtir. MHP tarihi bir fırsatını yakalamıştır. Teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere hiçbir hataya yer vermeden hiçbir yanlışa yer vermeden Zonguldak halkını kucaklayarak mutlaka bu seçimlerin galibi olmalıdır. Çünkü MHP genel merkezinin gözü Zonguldak’tadır. Ve Zonguldak’ta mutlak bir başarı beklenmektedir. Bizler bu yolda teşkilatlar olarak genel merkezimiz, sizlerin ve bizlerin yüzünü kara çıkartmamak için elimizden gelen gayreti gösterdiğimize sizler de şahit oluyorsunuz. Arkadaşımız medeni cesaretini ortaya koyarak yola çıkmıştır. Kendisi hırslı ve azimli bir arkadaşımızdır. Bir sürecin içine girildi. Arkadaşlarımız bu yolda çalışmalarına devam edecek. Zonguldak halkında arkadaşımıza yönelik bir teveccüh olduğunu şimdiden görebiliyorum. İnşallah bu artarak devam edecektir. Biz il teşkilatları olarak bu sürecin sahibiyiz, bir hata yapmamak için elimizden gelen gayreti göstermek için bu görevde bulunuyoruz” diye konuştu.
MHP İlçe Başkanvekilliği görevi Ahmet Şehit’e verildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2013, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER