Şimdi hizmet zamanı

7 Haziran’da yapılan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Zonguldak’tan milletvekili seçilen AK Parti, CHP ve MHP adayları mazbatalarını aldı.

Şimdi hizmet zamanı

7 Haziran’da yapılan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Zonguldak’tan milletvekili seçilen AK Parti, CHP ve MHP adayları mazbatalarını aldı. AK Partiden Meclise girmeye hak kazanan 2 Milletvekili Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu Kozlu Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Oğuzhan Bülent Ataalp’den, CHP’li 2 Milletvekili Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş Zonguldak İl seçim kurulun’dan, MHP’li Milletvekili Zeki Çakan ise İl seçim Kurulu Üyesi Hâkimi Tülay Karaca Elifoğlu’ndan mazbatalarını aldı.

7 Hazirandan yapılan genel seçimlerinin ardından Zonguldak Milletvekilleri AK Partili Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, CHP’li Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş ve MHP’li Zeki Çakan Zonguldak Adliyesine giderek İl seçim kurulundan mazbatalarını aldılar.

ZONGULDAK’A HİZMET ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

İlk olarak Zonguldak İl seçim kurulundan mazbatalarını alan CHP’li Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş “Zonguldak halkı bizlere bu görevi verdi. Bize oy veren veya vermeyen bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra söz verdiğimiz vaatleri yerine getirmek ve Zonguldak’ımıza hizmet etmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğime söz veriyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundular

SEÇİMDEN ÖNCE NEYSEK, SONRASINDADA AYNI DEVAM EDECEĞİZ

AK Partili Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, seçim çalışmaları sırasında halkımıza bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz, seçim zamanında karşılaştığımız insanlar seçimden seçime geliyorsunuz seçim bitince bir daha gelmiyorsunuz diye serzenişte bulundu. Seçimden önce gittiğimiz yerleri ziyaret ederek teşekkür ediyoruz” dedi.

ÜLKEMİN VE HEMŞERİLERİMİN MENFAATİ HER ZAMAN ÖNDE GELMİŞTİR

MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ise, MHP’nin 16 yıl aradan sonra Zonguldak’tan Milletvekili çıkardığını belirterek, hiçbir siyasi siyasette partimin menfaati doğrultusunda hareket etmedim, ülkemin ve hemşerilerimin menfaati partimin menfaatlerinden her zaman önde gelmiştir “dedi.

VATANDAŞ’TAN ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Diğer yandan, 7 Haziran seçimlerinin ardından Zonguldak’tan Milletvekili seçilen adayların, siyasi kimliklerini bir yana bırakıp Zonguldak için hep birlikte hareket etmelerini gerektiğinin altını çizen vatandaşlar ise , Zonguldak’tan milletvekili seçilen AK Parti, CHP ve MHP’li Milletvekillerimize başarılar diliyoruz, inşallah bölge için hayırlı çalışmalara imza atarlar, bizlerin tek temennisi artık bölgede kavga istemiyoruz, hizmet istiyoruz,şeklinde Bölge milletvekillerine çağrıda bulundular.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER