5 maçta 60 gol atan Ereğli Belediyespor 2.turda

Kocaeli’de yapılan Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası grup maçları tamamlandı. Oynadığı 5 maçta rakip fileleri 60 kez havalandıran Ereğli Belediyspor, grup şampiyonu olarak 2.tura yükseldi.

5 maçta 60 gol atan Ereğli Belediyespor 2.turda

Kocaeli’de yapılan Genç Kızlar FutbolTürkiye Şampiyonası grup maçları tamamlandı. Oynadığı 5 maçta rakip fileleri 60kez havalandıran Ereğli Belediyspor, grup şampiyonu olarak 2.tura yükseldi.

Genç KızlarFutbol Türkiye Şampiyonası’nda fırtına gibi esen  ve Sakaryaspor ile oynadığı ilk maçı 23-0kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Kdz.Ereğli  Belediyespor, ikinci maçında Gölcük Harbiştakımını 4-2, üçüncü maçında Zonguldakspor’u 15-0 mağlup ederken, 4. maçındaOvacık ile 1-1 berabere kalmıştı. Eflatun beyazlılar grup son maçında iseKarşıyaka Koleji’ni Derya (6), Ece (4), Serra (3), Damla, Edanur, Fatma veNazmiye’nin golleri ile 17-0 mağlup ederek, 13 puanla grup lideri oldu ve2.tura yükseldi.

Genç KızlarFutbol Türkiye Şampiyonası’nda ikinci tur maçlarının ne zaman ve neredeoynanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

 


 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER