Belediye takımları, ev sahipliği yapacak

Belediye takımları, ev sahipliği yapacak

Belediye takımları, ev sahipliği yapacak

Karadeniz Ereğli Belediyespor bünyesindeki futbol takımlarının hafta sonu iki ayrı lig maçını Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynayacağı bildirildi.

Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ilk karşılaşmada Kadınlar 1. Ligi 4. Hafta maçları kapsamında Kdz. Ereğli Belediyespor, Ataşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma 18 Kasım Pazar günü 10 30’da Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak.

İkinci karşılaşmayı ise  Spor Toto Bölgesel Amatör lig 9. Hafta karşılaşmaları kapsamında Kdz Ereğli Belediyespor takımı oynayacak. Kdz Ereğli Belediyespor takımı, Düzce ekiplerinden Çilimli Belediyespor ile 18 Kazım 2018 Pazar günü 14.00’te Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda karşılaşacak.

Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sporseverler her iki karşılaşmayı da izlemeye davet edildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 16:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
RECEP TEZCAN
RECEP TEZCAN - 5 yıl Önce

Kdz Ereğli Beledıye spor umuzun Şampiyonluk yolunda ilerlemesı seyırcı ve takımımıza psikolojik destek olunması nı herbirimiz bilmekteyiz.Ne yazıkkı türübün lideri Burhan ÖNDER in aldığı ceza nedenıyle sahaya gırmesı yasaklanmıştı.7 ay dır sahadan uzak duran takımı iç ve dış sahalarda yanlız bırakıp psikolojik destek bulamayan futbolcu ve seyırcılerımızın hasreti yakın bır tarıh içerisinde son bulacaktır. 7 aydır sahaya gırme cezası bulunan Burhan ÖNDERİN Sahaya dönmesi an meselesi.Konu ile ilgili çalışmalar en kısa zamanda netleşecektir.Çalışmalar hızlı bır şekılde devam etmektedır.En yakın tarıhteki Maçlarımızda Burhan ÖNDER İN 12.ADAM OLARAK sahada yer alacağı kesındır.Ereğlimizde yaşamakta olan üç arkadaşımızın ugraş ve çabaları ile takımımızın yenıden şahlanması adına çalışmaları yuruttuklerı biliniyor.19.11.2018 tarıhınde konunun netleşecegı gelen bılgıler arasındadır.

SIRADAKİ HABER