Ereğli Belediyespor lidere hazırlanıyor.

Ereğli Belediyespor lidere hazırlanıyor.

Ereğli Belediyespor lidere hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Bağcılar vePursaklar maçlarını kazanarak moral bulan Kdz. Ereğli Belediyespor, Pazar günüsahasında oynayacağı lider Modafen maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadelesini sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor’da tüm hesaplar Modafengalibiyeti üzerine yapılıyor. Grupta 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberliklelider bulunan İstanbul temsilcisi karşısına 3 puan parolası ile çıkacaklarınısöyleyen Antrenör Ercan Yaman, “ Takım olarak üst üste 2 galibiyet alarak iyibir hava yakaladık. Çıkışımızı sürdürmek için sahamızda oynayacağımızkarşılaşmayı da kazanmak istiyoruz. ”dedi.

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

Kart cezalısı ÜmitDaşcı’nın cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini, Kosovalı oyuncu BashkımShala’nın da hafif sakatlığı bulunduğunu ve durumunun maç günü belli olacağınısöyleyen Yaman, “ Ben oyuncularıma güveniyorum. Onlar sahada gerekli mücadeleyiortaya koyacaktır. Bu maçta oyuncularım kadar taraftarlarımıza da büyük işdüşecek. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi yine yanımızda olacaktır. Amabiz bu özel maçta onlardan her zamankinden daha fazla, skor ne olursa olsun 90dakika boyunca bizleri desteklemelerini istiyoruz.” dedi.

MAÇ PAZAR GÜNÜ 14.00’TE

Grupta sezonun 4. iç sahamaçını oynayacak eflatun beyazlılar ile, grup lideri Modafen arasındakimücadele 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Beyçayırı Stadı’nda oynanacak.


Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER