Ereğli Belediyespor’da Çınarlı hazırlıkları sürüyor

Kdz.Ereğli Belediyespor Pazar günü Kocaeli deplasmanında oynayacağı Çınarlı maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Ereğli Belediyespor’da Çınarlı hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Ligin 2.haftasında Pazargünü Çınarlıspor’a konuk olacak Karadeniz Ereğli Belediyespor, Kocaelideplasmanı hazırlıklarını Erdemir Stadı’nda yaptığı idman ile sürdürdü. AntrenörTaner Demirbaş yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren idmanda savunma vehücum organizasyonları üzerinde durulurken, idman çift kale maç ile tamamlandı.

DEMİRBAŞ: “DEPLASMANA KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ”

Lige Kozlu yenilgisi ile başlayan eflatunbeyazlılarda Antrenör Taner Demirbaş, kendilerini zor bir maçın beklediğinisöyledi. Lige mağlubiyetle başlamalarının üzücü ama her şeyin sonu olmadığınısöyleyen Demirbaş, “ Ben oyuncularıma güveniyorum. Kozlu maçı geride kaldı. Buhaftadaki rakibimizde ilk maçını kaybetti. Zor bir maç olacak. Kocaelideplasmanına kazanmak için gideceğiz. “dedi.

3 OYUNCUYA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ     

Çınarlı maçı hazırlıkları çerçevesindeyapılan idmanın ardından oyuncular, takım arkadaşlarına doğum günü sürpriziyaptı. Lisans işlemleri süren Honduraslı oyuncu

Darıan Geovannı Alverez Calderon, AhmetOlgun ve Cemre Demirhan’ın doğum günü idman sonrası pasta kesilerek kutlandı. Tümoyuncular takım arkadaşlarının doğum günlerini kutladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER