Ereğli belediyesporda yoğun çalışma

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz.EreğliBelediyespor’un kamp programı belli oldu.

Ereğli belediyesporda yoğun çalışma

gundemeregli.com-Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz.EreğliBelediyespor’un kamp programı belli oldu. 25 Ağustos tarihine kadar çalışmalarını Ereğli’de sürdürecek olan eflatun beyazlılar,bu tarihte 10 günlük kamp için Gerede’ye gidecek. Bu süreçte bazı hazırlık maçları yapacak olan Ereğli Belediyespor’un hafta sonu da seçmeleri var.

Yeni sezon hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla sürdüren Kdz.EreğliBelediyespor’da kamp programı netleşti.25 Ağustos tarihine kadar çalışmalarını Ereğli’de sürdürecek olan eflatun beyazlılar 25 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Gerede’de kamp yapacak. Otel Esentepe’de 10 gün sürecek kamp kapsamında hazırlık maçları da yapacak olan Ereğli Belediyespor, 4 Eylül’de ilçe ’ye dönecek. Demirbaş: “ Hafta sonu seçmelerimiz olacak.”

Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirttiği açıklamasında, oyuncuların istek ve arzulu olmalarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.25 Ağustos tarihinde 10 günlük Gerede kampına gideceklerini söyleyen Demirbaş, “ O tarihe kadar çalışmalarımız Ereğli’de sürecek. Hafta sonunda 2 gün sürecek seçmelerimiz var. Seçmelerimize arzu eden futbolcu kardeşlerimiz katılabilir. Amacımız bu seçmelerin ardından kamp kadrosunu şekillendirmek. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER