'Genç ve tecrübeli oyuncuları biraya getirmek istiyoruz'

'Genç ve tecrübeli oyuncuları biraya getirmek istiyoruz'

'Genç ve tecrübeli oyuncuları biraya getirmek istiyoruz'

Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, Bakacakkadı da yapılan 1. etap kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor'un teknik patronu Serkan Afacan, genç ve tecrübeli oyuncuları biraya getirerek diinamik bir ekip kurmaya çalıştıklarını söyleyerek, bunu başardıkları takdirde ise Zonguldak Kömürspor'un geleceğini kurtaracaklarını söyledi. 

''Amacımız genç ve tecrübeli oyuncuları biraya getirmek''

Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, amaçlarının genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirmek olduğunu söyleyerek, ''Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Umarım özlenen Zonguldakspor'u yaratarak sezona iyi bir şekilde başlayacağız. Bizim amacımız genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek dinamik bir ekip yaratmak. Bunun yapmanın çabası içerisindeyiz. Umarım bunu yapar ve sezon iyi bir şekilde başlarız.''

''Süper Lig ve profesyonel takımdan oyuncu transferi için uğraşıyoruz''

Süper Lig ve bir çok profesyonel takımdan oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını ifade eden Afacan, ''Galatasaray, Fenerbahçe, Altınordu, Ankaragücü ve bir çok takımdan oyuncuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. Onlarda Zonguldakspor ismini duyunca heyecanlanıyorlar. Zonguldakspor Süper Lig görmüş büyük bir camia. Ama önemli olan nitelikli ve değer katacak futbolcuları buraya getirmek. Bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu da çabuk olmuyor. Doğru karar vermek lazım. Zonguldakspor'un  geleceğini inşa etmek gerek''diye konuştu.

''28 Temmuz tarihinde ilk etap bitecek''

Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, 28 Temmuz tarihinde ilk etabın sona ereceğini belirterek, ''1.etap kamp çalışmaları 28 Temmuz tarihinde sonra erecek. Ardından oyunculara 2 gün izin vererek Bakacakkadı tesislerinde tekrar toplanacağız. İkinci etap kamp çalışmalarını Bolu'da yapacağız. Bolu da yapacağımız hazırlık maçlarıyla kadromuzu ağır ağır şekillendireceğiz. Orada 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Daha takımlar belli değil. Orada da anlaştığımız oyuncular gelmeye devam edecek. İnşallah herkes güzel olacak''dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar
Yaşar - 5 yıl Önce

INŞALLAH hocam bu işlere zaman gerekiyor yonetim siz ve futbolculara yeni sezon da basarilar dilerim kolay gelsin

SIRADAKİ HABER