Kdz. Ereğli Belediyespor haftayı galibiyetle kapattı

BAL Ligi 8. Grup 24.hafta mücadelesinde sahasında Sakarya temsilcisi Kocaalispor’u konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 5-2 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.

Kdz. Ereğli Belediyespor haftayı galibiyetle kapattı

BAL Ligi 8. Grup24.hafta mücadelesinde sahasında Sakarya temsilcisi Kocaalispor’u konuk edenKdz.Ereğli Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 5-2 kazanarak haftayıgalibiyetle kapattı.

Sakaryatemsilcisi karşısında karşılaşmaya iyi başlamasına karşın, 17. dakikadaOğuzhan’ın golü ile 1-0 geriye düşen Kdz.Ereğli Belediyespor,27.dakikada MahmutBektaş’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Gökhan Kuloğlu iledeğerlendirerek beraberliği yakaladı. 37. dakikada takımına penaltı kazandıranMahmut Bektaş, bu kez rakip ağları havalandırarak takımını devre arasına2-1’lik üstünlükle getirdi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Karşılaşmanınkarşılıklı ataklarla başlayan ikinci yarısında rakibine üstünlük kurmayıbaşaran Kdz. Ereğli Belediyespor’da Gökhan Kuloğlu, 70. dakikada kendisinin 2,takımının 3.golünü katarken 77. dakikada Mahmut Bektaş ve 79. dakikada OğuzYalçın’ın golleri ile skor 5-1’e geldi. Maçın son golü, 84. dakikada rakipKocaalispor’un Caner ile bulduğu penaltı golü oldu. (5-2)

Kdz. EreğliBelediyespor bu galibiyetle puanını 44’e çıkarırken, Kocaalispor, 31 puandakaldı ve sezon sonu play –out oynaması kesinleşti. Gelecek hafta deplasmandaDikilitaş’a konuk olacak Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonu 17 Nisan Pazar günüsahasında oynayacağı Bartınspor maçı ile tamamlayacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER