KOCAALİ ADINI ŞAMPİYONLUĞA YAZDIRDI

KOCAALİ ADINI ŞAMPİYONLUĞA YAZDIRDI

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Kocaali Mahallesi Camii öğrencileri oldu.

İki grupta toplam 8 camii takımının mücadele ettiği turnuvanın finalinde Uzunçayır ile çekimeli bir maç oynayan Kocaali mahallesi oldukça zorlu geçen maçı 7-3 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Müftülük bünyesinde ve din görevliklerinin organizasyonu düzenlenen sosyal etkinlikler çerçevesinde yapılan camiiler arası futbol turnuvasında rakiplerini geride bırakan Kocaali mahallesi bu yılki turnuvanın şampiyonu olması mahalle sakinlerini arasında da coşkuya sebep oldu.

Grup maçlarının ardından bir üst tura A grubundan Kocaali Mahallesi Camii-Kepez Mahallesi Camii, B Grubundan Uzun çayır mahallesi camii-Sarı korkmaz mahallesi camii takımları çıktı, Çapraz eşleşme sonrasında finale kalan takımlar Kocaali Mahallesi camii ve Uzun çayır mahallesi camii kaldı.

Şampiyon takımın ödülünü Müftülük Murakıbı Ramazan Duman elinden aldı. Gençler ise heyecanlı müsabakalar ile zorlu bir turnuva süreci geçirmiş oldu.

Turnuvada üçüncü Sarıkormaz mahallesi, dördüncü ise Kepez mahallesi oldu. Turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

İŞTE GRUPLARDA MÜCADE EDEN TAKIMLAR

A Grubu                                                   B Grubu

[*] Kocaali Mahallesi Camii            [*] Uzun çayır mahallesi camii

[*] Kepez mahallesi camii              [*] Sarı korkmaz mahallesi camii

[*] Ahmetçikler Mahallesi Camii      [*] Ömerli Mahallesi Camii

[*] Buruncuk mahallesi camii          [*]Yeşil tepe camii

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2012, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER