Z.E.S dereceyi garantiledi

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde düzenlenen Badminton İl Şampiyonasında Ereğli’yi temsil eden tek takım olan Zonguldak Ereğli Spor ilk üç sırada yer aldı.

Z.E.S dereceyi garantiledi

Zonguldak’ınKilimli ilçesinde düzenlenen Badminton İl Şampiyonasında Ereğli’yi temsil edentek takım olan Zonguldak Ereğli Spor ilk üç sırada yer aldı.

Kilimli SporSalonunda düzenlenen İl Şampiyonasında kızlı - erkekli karma müsabakalarda Kilimliİdman Yurdu Spor oynanan müsabakalarda kalan son maçlara rağmen birinciliğigarantiledi.

İkincilikiçin yarışan Zonguldak Ereğli Spor ile Devrek Belediyespor puan ve set eşitliğinedeni ile ikincilik müsabakası oynayacak.

27Haziran’da Kdz. Ereğli Spor Salonunda oynanacak olan kızlı – erkekli karma müsabakada Zonguldak Ereğli Spor ile Devrek Belediyesporkarşılaşacak. İki takım arasında oynanan müsabakanın sonucunda il ikincisi veil üçüncüsü belirlenmiş olacak. Her ihtimale karşı Zonguldak Ereğli Spor İlüçüncülüğünü garantilemiş oldu.

FEDERASYONBAŞKANI BEKLENİYOR..!

27Haziran’da yapılması planlanan müsabakaya Zonguldak Ereğli Spor’un özeldavetlisi olarak Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’inkatılması bekleniyor. Konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kulüpten resmiaçıklama yapılacağı belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER