ZES ona emanet

Zonguldak Ereğli Spor yeni sezonda tecrübeli Antrenör Namık Küçük’e emanet.

ZES ona emanet

Zonguldak Ereğli Spor yeni sezonda tecrübeli Antrenör Namık Küçük’e emanet. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselen Zonguldak Ereğli Spor yeni sezonda ve yeni liginde yoluna Antrenör Namık Küçük ile devam edecek.

Ereğli 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Zonguldak Ereğli Spor Sportif Direktörü Murat Korkmaz konu ile ilgili olarak şunları söyledi. ‘takımımız yenilikçi ve her zaman bir hedefi bulunan takımdır. Geçtiğimiz sezon takımımıza hizmet eden arkadaşlara teşekkür ederiz. Yeni sezonda da tecrübeli ve kalitesi ile bölgemizde amatör futbol camiasında yadsınamaz bir yeri olan Namık Küçük hocamız ile yola devam etme kararı aldık. Kendileri şu anda Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor’un akreditasyon görevini yürütüyor. Haliyle akşam 17:00’dan sonrada takımımızın başında yer alacaktır. Kendisine yeni sezonda ve yeni takımında başarılar dilerim. Ayrıca takımımızda görev yapabilmesi için yüksek müsaadelerini bizlere gösteren başta Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’a, Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay ve Kdz. Ereğli Belediyespor Teknik Sorumlusu Taner Demirbaş’a teşekkürlerimizi sunarız.’

Namık Küçük Kimdir?

Kdz. Ereğli Belediyespor, Bayatspor, Kandilli Belediyespor, Güneşli Belediyespor, Kepezspor, ve Cumaspor’da görev alan Namık Küçük, TFFGrassrootsCAntrenör Lisansına sahiptir.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER