ADLİYE BİNASINDA SONA GELİNDİ

ADLİYE BİNASINDA SONA GELİNDİ


gundemeregli.com
-Kdz. Ereğli İlçesi’nde inşaatı tüm hızıyla süren kamu yatırımlarından biri olan Adliye Sarayının hizmete girmesi için geri sayım başladı.

İlçede inşaatı bir yıl önce başlayan ve 31 Temmuz 2014 tarihinde tamamlanacak olan Adliye binası inşaatında çalışmaları inceleyen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli’nin şantiyeye döndüğünü ileri sürerek, Adliye binası inşaatı da ilçemize verilen önemin bir göstergesi. Ereğli’nin bir an önce eskiden beri yapılmayan hizmetlerini en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hak ettiği hizmet kalitesini almasından yanayız. Adliye ile ilgili ilçe seçim kurulundan tutun, adliyede avukatlarımıza savcılarımıza, adliye personellerimize yargı mensuplarımıza kadar vatandaşlarımızın da aldığı hizmet kalitesi önce fiziki şartlarını ve kalitesini yükseltmesi için binanın yapımı başlamıştır.” diye konuştu.

Kdz. Ereğli İlçesi’nde inşaat çalışmaları aralıksız süren Adliye Sarayı’nın 31 Temmuz tarihinde hizmete gireceği bildirildi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır beraberinde parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte geçen hafta gerçekleştirdiği Hastane binasının ardından Adliye Binasında incelemelerde bulundu.

8.5 MİLYON TL’YE MAL OLACAK

Çakır burada yaptığı konuşmada, Ereğli’de hayata geçen projelerle birlikte şantiye alanına döndüğünü ileri sürerek şunları söyledi:

“Yaklaşık 8.5 Milyon (Trilyon) mal olan Ereğli’mizde büyük ihtiyaç olan adliye binasını Temmuz ayı sonu gibi firma yetkilide burada yaklaşık Temmuz ayı sonu gibi teslim etmeyi planlıyorlar. Ereğli’mizde her zaman dediğimiz büyük eksiklikleri olan hastane, adliye binası, okullar ve yollar derken AK Parti adata Ereğli’yi şantiyeye çevirmiş durumda. Bundan sonraki yıllarda bu çalışmalar yoğun bir şekilde devam edecek.

“EREĞLİ’Yİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK”

Belediye ile de daha bütünleşmiş bir Ereğli’nin bir an önce eskiden beri yapılmayan hizmetlerini en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hak ettiği hizmet kalitesini almasından yanayız. Adliye ile ilgili ilçe seçim kurulundan tutun, adliyede avukatlarımıza, savcılarımıza, adliye personellerimize, yargı mensuplarımıza kadar her kesime hizmet verecek. Vatandaşlarımızın da aldığı hizmet kalitesi önce fiziki şartlarını ve kalitesini yükseltmesi için binanın yapımı başlamıştır. Bunda emeği geçen başta Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan’a ve diğer tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Açıkça Ereğli’ye konumu itibari ile de güzel bir bina ,ulaşabilirlik anlamında da şehrin merkezi denilebilecek bir yerde. Ereğli için büyük bir kazanım.

“31 TEMMUZ’DA BİNA HİZMETE GİRECEK”

İçini beraber gezdiğimiz bu adliye Sarayında her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş kalite ve standardı yüksek bir bina o arada emeği geçen firmaya da teşekkür ediyoruz. Ereğli haklı adına güzel bir bina oldu. Bu binayı 30-31 Temmuz’a kadar bitirip teslim etmeyi planlıyorlar”.

ŞANTİYE ŞEFİ HAZIR BULUNDU

Çakır’ın gerçekleştirdiği ziyarette Adliye Sarayının yüklenici firmasının Şantiye Sorumlusu Hamdi Yapar ile diğer yetkililer de hazır bulundu. Grup yapılan ziyaretin ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektirerek, bölgeden ayrıldı.

 
 
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER